Doamne ferește, o afacere foarte iute. Republica antreprenorilor
„Ne plac oamenii deschiși, cu chef de a experimenta, cu gust pentru nou, fără frica de a porni în expediții culinare. Credem că monotonia este antonimul fericirii...”
Citește mai mult„Ne plac oamenii deschiși, cu chef de a experimenta, cu gust pentru nou, fără frica de a porni în expediții culinare. Credem că monotonia este antonimul fericirii...”
Citește mai multOctavian este însoțitor de bord în cadrul TAROM și nu se află la prima sa inițiativă antreprenorială.
Citește mai multIdeea de a face dulcețuri artizanale a apărut atunci când părinții lui Mihai s-au mutat în Galați, iar casa și livada din Costești începuseră să se degradeze. Și pentru că era locul unde crescuse și muncise cu tatăl său, și nu voia să-l abandoneze,
Citește mai multÎntr-un atelier din Sibiu, Georgiana Ştefănoaei lucrează la un parfum nou, pudrat, de zi cu zi, care să completeze gama de parfumuri botanice produse sub brandul Matca, pe care l-a lansat la sfârșitul lui 2020 alături de Sebastian Țiplea.
Citește mai multAșteaptă să împlinească 18 ani și să își deschidă propria firmă și, spune el, și un showroom. Unul care să fie un spațiu curatorial. Până atunci însă, merge la școală, unde trebuie să învețe pentru testări, și e prezent la târguri.
Citește mai multNumai că succesul unei afaceri nu ține de noroc, ci de o planificare atentă a pașilor pe care trebuie să îi faci, astfel încât ideea ta să se materializeze și apoi să crească.
Citește mai mult„Părinții își vor copiii îmbrăcați în stilul lor”
Citește mai mult„Am rămas la vârsta de dinainte de accident. Nu mă regăsesc la 32 de ani. Toți acești ani s-au compactat, timpul s-a oprit. Simt că am, de fapt, tot 26 de ani”, spune Alice.
Citește mai multPrima experiență ca manager poate surveni pentru că cineva a văzut la tine un potențial de care tu nu ești conștient. Te simți flatat și accepți fără să anticipezi că te vei confrunta, cel mai probabil și foarte curând, cu sindromul impostorului.
Citește mai multNu au avut un plan de afaceri. Nu au făcut calcule. Au folosit resursele pe care le aveau la îndemână, pasiunea și îndemnânarea de a lucra cu lemnul, uneltele din dotare și cunoștințele de marketing, și au vrut să vadă ce iese. Anul acesta așteaptă vânzări de 200.000 de lei și se pregătesc să treacă într-o nouă etapă de dezvoltare, după ce au accesat o finanțare prin programul StartUp Plus.
Citește mai multAi ajuns la final.
Asta e tot.