Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Ce facem dacă un copil prezintă simptome SARS-CoV-2? Diferă tratamentul recomandat copiilor față de cel pentru adulți? Răspunsurile medicilor

Elevi la școală în pandemie

De la începutul pandemiei și până la finalul anului trecut, au fost infectaţi cu noul coronavirus peste 6000 de copii cu vârste de până la 9 ani și peste 13.000 cu vârste între 10 și 19 ani. 

Cei mai mulți trec prin infecția cu noul coronavirus asimptomatici sau cu simptome minime, spun specialiștii.  Analizele de rutina trebuie efectuate la recomandarea pediatrului sau medicului de familie, infecția cu SARS-CoV-2 nefiind o indicație generală.

Ce facem dacă un copil prezintă simptome SARS-CoV-2? Diferă tratamentul recomandat copiilor față de cel pentru adulți? Răspunde celor mai frecvente întrebări dr. Lăcrămioara Dobrin, medic primar Pediatrie, Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA. 

Clipurile atașate acestui articol fac parte din campania #informareresponsabilă, realizat de platforma Republica împreună cu specialiștii Rețelei Private de Sănătate REGINA MARIA.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult