Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Ce mai vor să cumpăre românii de Black Friday: scutiri medicale, sârmă ghimpată, cazane de țuică, dar și „iarbă tip marijuana”

gadget - getty

(Foto Guliver/Getty Images)

În ajun de Black Friday 2018, retailerii online vor să știe care sunt lucrurile pe care le caută românii care vor să facă shopiing online de ziua reducerilor. Consumatorii români sunt pasionați în primul rând de electrocasnice, de electronice și de haine - ceea ce constituie grosul vânzărilor de Black Friday. Pe lângă căutările „generale”, există o serie de căutări „mai speciale”, spune Iulian Stanciu, șeful eMAG.

Scutiri medicale, sârmă ghimpată, varză murată, cazane de țuică sau „iarbă tip marijuana” sunt doar câteva dintre lucrurile care apar în topul „căutărilor haioase” pe eMAG, în această perioadă. 

„Spre exemplu, mă uitam zilele trecute în timp ce făceam acest top al căutărilor haioase și am văzut scutire medicală.  Nu încurajăm acest trend al scutirilor cumpărate (...) sau (se caută - n.n) informații despre când se schimbă cauciucurile de vară. Depinde destul de mult de temperatura și vremea din fiecare localitate din țară. Am văzut și lucruri interesante, gen sârmă ghimpată. Trebuie să găsim și curierul care să ducă sârma ghimpată”, a spus Iulian Stanciu, directorul general al Grupului eMAG, invitat sâmbătă la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Cel mai mare magazin online local a anunțat recent că va organiza Black Friday pe data de 16 noiembrie.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica de la ora 13.30.

Aflați și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult