Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Clotilde Armand: Matematic am învins! Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, să încerce să mai umble la voturi

Clotilde Armand - ie - FB

Foto Facebook Clotilde Armand

Candidata USR PLUS la Primăra Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat marți seara că a fost finalizată centralizarea şi verificarea voturilor din Sectorul 1 şi a ieşit învingătoare, la o diferenţă de peste o mie de voturi.

„Matematic am învins”, a spus Clotilde Armand, în fața Biroului Electoral Sector 1.

Ea susține că „nu există baza legală pentru renumărare”, referindu-se la decizia pe care urmează să o anunțe miercuri Biroul Electoral Central.

„Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, eu zic să încerce să mai umble la voturi. (...) Promit că voi lupta cu toată forța mea ca tentativa de fraudare care a existat să nu rămână nepedepsită”, a mai spus Clotilde Armand, potrivit Digi24.ro

Aflați și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • profun check icon
  „Trebuie să recunosc că sunt extrem de supărat. Oricare ar fi rezultatul, mi se pare că este normal, într-o tara ca România, în București, în Sectorul 1 să facem acest efort minim de renumărare a unor voturi. Nu e o cerere abuzivă, e o cerere care a fost justificată. Oricine care are în fața ochilor cifrele înțelege că are rost și este chiar necesar să facem această verificare. E un abuz complet.”
  Clotilde Armand, 2016 -

  E bun la ceva și internetul ăsta, nu-i așa!? hi, hi, hi!
  • Like 1
  • @ profun
   corne check icon
   1. si s a facut? daca nu s a facut, acum de ce trebuie sa se faca?
   2. pentru ce se solicita renumararea? fiindca stim de ce in 2016 clotilde a cerut o. si mai stim si de ce acum clotilde i a numit hoti pe pesedei: are dovezi si le a facut publice. tudorache ce are?
   • Like 0
  • @ corne
   profun check icon
   1. s-a facut renumarare si in 2016 pe sectiile semnalate
   2. de la Clotilde n-am auzit decat vorbe, nu am vazut dovezi. În schimb, imaginile cu Barna facand presiune la BEC, cu membrii USR rascolind, noaptea la ora 2, ca hotii, prin sacii cu voturi care ar fi trebuit sa fie sigilati le-a vazut o tara-ntreaga
   • Like 0
 • profun check icon
  De ce îi este ... F R I C Ă de renumărare Clotildei!?
  Știe mneaei ceva că altfel nu ar băga mitocănește amenințările securistoide cu închisoarea.
  Sacii cu voturile s-au sigilat de față cu toți membrii din secție, așa că nu vă mai opuneți renumărării, hoților!
  • Like 1
  • @ profun
   corne check icon
   1.daca sacii s au sigilat de fata cu toti membrii sectiei, de ce mai vreti renumararea?
   2. daca procedurile au fost corecte, ce cauta imbecilul ala cu 473 de procese verbale originale in afara sectiei, in drum spre psd?
   3. daca exista suspiciuni de frauda, ceva dovezi exista? sau se renumara doar pe senzatii?
   • Like 0
  • @ corne
   profun check icon
   1. sacii au fost sigilati, dar de numarat s-au numarat datele de pe PVuri. si au aparut o graza de inadvertente care
   2. ar fi putut fi verificate cu renumararea. Acum, dupa ce au dat iama si in saci, reluarea alegerilor este singura rezolvare
   • Like 0


Îți recomandăm

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult

OnLaptop

Cu o experiență de aproape 15 ani în business-ul IT, Valentin Morlovea a intrat pe nișa reparațiilor de laptop-uri în 2015, o afacere a cărei dezvoltare depinde fundamental de viteza de răspuns în soluționarea problemelor clienților. În prezent, 70% din laptopurile care intră în OnLaptop Service Center&Shop din București, sunt reparate în maxim 24 de ore, lucru care este posibil datorită dezvoltării unui soft dedicat.

Citește mai mult

iziBAC

„Am primit mesaje după ultima sesiune de Bac, pe unul dintre ele chiar l-am postat. Era o fată care nu a putut să se pregătească pentru biologie și a învățat la această materie doar cu iziBAC și în contextul acesta a luat 9.20”, povestește Adrian Stratulat.

Citește mai mult