Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Conquista rumana de Madrid

Mergea Tecău

Ultima minge a finalei e grăitoare: servește Florin, bine, din stânga spre exterior, la vinclu, dar Horia se duce dinainte și returnează cu reverul long line în culoarul de dublu, unde Florin nu mai poate ajunge decât ca să trimită în plasă.

Cum era de așteptat, Horia și Julien au învins la 2-3 mingi diferență, dar în dublu așa se întâmplă. Cuplul Tecău-Rojer e ceva mai solid și mai sincronizat decât Mergea-Bopanna, cum s-a văzut și în finala Turneului Campionilor de astă-toamnă.

De-acum, mi se pare cât se poate de necesar ca Horia și Florin să înceapă curând să joace împreună, în pregătirea Olimpiadei de la Rio, unde au șanse mari la medalii, cu condiția să-și sudeze cuplul din timp, chiar cu prețul unor rezultate mai puțin spectaculoase în turnee.

La Madrid, importantă rămâne prezența în finală a celor doi români, care se adaugă celor 3 fete, Irina, Sorana, Patricia, ajunse în sferturi la simplu și strălucitoarei victorii a Simonei Halep, făcând din MutuaMadrilena 2016 turneul cu cele mai bune rezultate din istoria tenisului românesc.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult