Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Conquista rumana de Madrid

Mergea Tecău

Ultima minge a finalei e grăitoare: servește Florin, bine, din stânga spre exterior, la vinclu, dar Horia se duce dinainte și returnează cu reverul long line în culoarul de dublu, unde Florin nu mai poate ajunge decât ca să trimită în plasă.

Cum era de așteptat, Horia și Julien au învins la 2-3 mingi diferență, dar în dublu așa se întâmplă. Cuplul Tecău-Rojer e ceva mai solid și mai sincronizat decât Mergea-Bopanna, cum s-a văzut și în finala Turneului Campionilor de astă-toamnă.

De-acum, mi se pare cât se poate de necesar ca Horia și Florin să înceapă curând să joace împreună, în pregătirea Olimpiadei de la Rio, unde au șanse mari la medalii, cu condiția să-și sudeze cuplul din timp, chiar cu prețul unor rezultate mai puțin spectaculoase în turnee.

La Madrid, importantă rămâne prezența în finală a celor doi români, care se adaugă celor 3 fete, Irina, Sorana, Patricia, ajunse în sferturi la simplu și strălucitoarei victorii a Simonei Halep, făcând din MutuaMadrilena 2016 turneul cu cele mai bune rezultate din istoria tenisului românesc.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.



Îți recomandăm

Maria Drăghici

Maria Drăghici n-a împlinit nici doi ani și are deja trei operații pe cord deschis. Culmea, e un copil vesel, care știe să se bucure de fiecare moment și, mai mult decât orice altceva, e un copil iubit. De fratele ei și de părinții ei, care, de la nașterea copilei, trăiesc cu ochii deschiși un coșmar adevărat.

Citește mai mult

Eco-creatorii de energie

Mă bucur să descopăr astfel de inițiative care ne dovedesc încă o dată că educația și formarea cetățenilor de mâine este un efort comun al familiei, al școlii, al ONG-urilor și al companiilor private responsabile. Semințele plantate acum ne vor arăta probabil peste 10-20 de ani dacă țara asta va fi mai bună și mai curată.

Citește mai mult