Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cristian Tudor Popescu: Cred că Simona trebuie să ia o pauză mai lungă

Simona Halep - Beijing

(Foto: Guliver/Getty Images)

Jurnalistul și comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a spus că Simona Halep, care a abandonat turneul de ja Beijing după primul set, trebuie să ia o pauză pentru a-și rezolva problemele fizice.

„E blocajul de la spate al Simoniei care mă făcea să fiu foarte îngrijorat după meciul de la Wuhan și spuneam că nu are încredere în corpul ei din pricina acelui blocaj. Se vedea clar că nu poate să servească și ăsta e un element foarte important. Dacă nu poți să servești, dacă nu te simți bine la servciu, întreg meciul se destructurează, ceea ce s-a întâmplat și aici, la Beijing”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Mă temeam că nu va reuși, după cum am văzut-o la Wuhan, starea fizică și psihică în care se află, lipsa de încredere, de convingere, nu am crezut că va putea să recupereze în aceste câteva zile până la Beijing și iată că așa s-a și întâmplat”, a adăugat el.

„Cred că Simona trebuie să ia o pauză mai lungă acum. Trebuie să depășească această problemă fizică, pentru că îi afectează psihicul de joc”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a adăugat însă că sportiva trebuie să participe la Turneul Campioanelor, „să-și onoreze cartea de vizită”.

Simona Halep a abandonat turneul de la Beijing, după un prim set pierdut în fața lui Ons Jabeur. Halep a cerut intervenția lui Darren Cahill, apoi a fost dusă la vestiar pentru a primi îngrijiri medicale, fiind vizibil slăbită.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cred ca Cristian Tudor Popescu nu trebuie sa fie atat de interesat de Simona Halep. Eu sunt mai interesat in situatia Romaniei.
    • Like 0
  • cred ca nu poate duce , nici fizic si nici psihic ( acum dupa ce nr 1 !!) un an competitional intreg !!!... merge bine in prima jumatate apoi clacheaza in mod cert emai firafa fizic decat cred eu si chiar decat crede si ea !!!
    • Like 0
  • Poate chiar să se...„pensioneze„.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult