Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Cristian Tudor Popescu: Cred că Simona trebuie să ia o pauză mai lungă

Simona Halep - Beijing

(Foto: Guliver/Getty Images)

Jurnalistul și comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a spus că Simona Halep, care a abandonat turneul de ja Beijing după primul set, trebuie să ia o pauză pentru a-și rezolva problemele fizice.

„E blocajul de la spate al Simoniei care mă făcea să fiu foarte îngrijorat după meciul de la Wuhan și spuneam că nu are încredere în corpul ei din pricina acelui blocaj. Se vedea clar că nu poate să servească și ăsta e un element foarte important. Dacă nu poți să servești, dacă nu te simți bine la servciu, întreg meciul se destructurează, ceea ce s-a întâmplat și aici, la Beijing”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Mă temeam că nu va reuși, după cum am văzut-o la Wuhan, starea fizică și psihică în care se află, lipsa de încredere, de convingere, nu am crezut că va putea să recupereze în aceste câteva zile până la Beijing și iată că așa s-a și întâmplat”, a adăugat el.

„Cred că Simona trebuie să ia o pauză mai lungă acum. Trebuie să depășească această problemă fizică, pentru că îi afectează psihicul de joc”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a adăugat însă că sportiva trebuie să participe la Turneul Campioanelor, „să-și onoreze cartea de vizită”.

Simona Halep a abandonat turneul de la Beijing, după un prim set pierdut în fața lui Ons Jabeur. Halep a cerut intervenția lui Darren Cahill, apoi a fost dusă la vestiar pentru a primi îngrijiri medicale, fiind vizibil slăbită.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cred ca Cristian Tudor Popescu nu trebuie sa fie atat de interesat de Simona Halep. Eu sunt mai interesat in situatia Romaniei.
    • Like 0
  • cred ca nu poate duce , nici fizic si nici psihic ( acum dupa ce nr 1 !!) un an competitional intreg !!!... merge bine in prima jumatate apoi clacheaza in mod cert emai firafa fizic decat cred eu si chiar decat crede si ea !!!
    • Like 0
  • Poate chiar să se...„pensioneze„.
    • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult