Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 postarea în limba engleză a Gabrielei Firea, care nu se dă dusă din Primăria Capitalei - I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it, și textul apărut în Jerusalem Post, tot în engleză, sub semnătura Viroicăi Dăncilă.
„Uitați-vă la imagine! Acolo este un birou gol, nu e nimic pe masa aia... Nu se lucrează în acel birou, nu se lucrează nimic. Cum, de altfel, doamna Firea nu a lucrat nimic de când s-au terminat alegerile. Și vine zâmbind, aș spune chiar rânjind, și ne comunică stilul dânsei, în limba engleză... Oare de ce în limba engleză? Probabil că s-a consultat cu doamna Dăncilă, editorialist (în limba engleză – n.red.) la «Jerusalema». Că doamna Firea dansa Jerusalema acasă, și probabil doamna Dăncilă a văzut-o cu Jerusalema și a scris la Jerusalem Post un editorial”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.
„Știți ce vă rog? Doamna Dăncilă ar trebui invitată de postul Digi24, că a mai făcut-o și după ce nu a mai fost premier... S-o mai cheme o dată aici. Și știți ce să facă? Să citească articolul ăla”, a mai spus jurnalistul.
În editorial, Dăncilă susține că Europa are nevoie de o nouă relație cu Rusia.
Urmăriți Republica pe Google News
Urmăriți Republica pe Threads
Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp
Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.
Iar ce spune dl CTP ca dna D... a scris un editorial in Jerusalem Post , in engleza, e putin cam SF; poate a platit ca apara articolul ala, poate ziarul ala e unul serios sau poate a aparut in editia online !
Si pe dna Firea nu o vad sa danseze Jerusalema, ca pt asa ceva trebuie oarece conditie fizica si daca stia dansul ala sigur si acum mai era primarul general al capitalei si le-ar fi inverzit de ciuda pe Shaquira, J-Lo si Madonna (la un loc) cu ce unduirii de cadana ar fi putut face !
'race!
Cu bune,
Purice N.T.
Era suficient să pronunți un nume de persoană din sat, care nu se afla de față, și îți țiuiau urechile și ți se aprindeau obrajii ascultând „pamfletul” emis de țața Paraschiva la adresa nefericitei persoane intrată în malaxorul ei de „judecăți de valoare”.
Publicul „formatoarei de opinii” era eterogen atât ca vârstă cât și ca sex, toți având în comun timp de pierdut și așteptând să audă ce enormități și trivialități mai poate emite.
Nu,d-le Todea,nu e ură,ci sinceritate.