Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

CTP, după ce Viorica Dăncilă a devenit „editorialist” în Jerusalem Post: A văzut-o pe Firea dansând Jerusalema

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 postarea în limba engleză a Gabrielei Firea, care nu se dă dusă din Primăria Capitalei - I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it, și textul apărut în Jerusalem Post, tot în engleză, sub semnătura Viroicăi Dăncilă.

„Uitați-vă la imagine! Acolo este un birou gol, nu e nimic pe masa aia... Nu se lucrează în acel birou, nu se lucrează nimic. Cum, de altfel, doamna Firea nu a lucrat nimic de când s-au terminat alegerile. Și vine zâmbind, aș spune chiar rânjind, și ne comunică stilul dânsei, în limba engleză... Oare de ce în limba engleză? Probabil că s-a consultat cu doamna Dăncilă, editorialist (în limba engleză – n.red.) la «Jerusalema». Că doamna Firea dansa Jerusalema acasă, și probabil doamna Dăncilă a văzut-o cu Jerusalema și a scris la Jerusalem Post un editorial”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Știți ce vă rog? Doamna Dăncilă ar trebui invitată de postul Digi24, că a mai făcut-o și după ce nu a mai fost premier... S-o mai cheme o dată aici. Și știți ce să facă? Să citească articolul ăla”, a mai spus jurnalistul.

În editorial, Dăncilă susține că Europa are nevoie de o nouă relație cu Rusia.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ranjetul sfidator este adresat electoratului ce nu a mai vrut-o. Din fericire majoritar. Dar aceasta postare vrea sa arate ca, cel putin pentru ea, nu conteaza votul. Impertinenta ei merge pana acolo incat sa ceara repetarea votului, probabil pana iese cum vrea ea. Si ce este mai grav este ca justitia, ccr, av. poporului nu iau nicio atitudine de aducere la ordine a acestei hoate mahalagioaica. Iar prefacutul de ciolacu o propulseaza in parlament. Locul viperei este in puscarie pentru tot raul pe care l-a facut si il face in continuare. Nu vad revoltati ca stau in frig si fara apa calda, ca a ingrasat burtile puturoase ale popilor scarbosi, in schim apat toti neca nimeni, gen bitman care "protesteaza" impotriva obligativitatii purtarii masti. Eu cred ca ar trebui sa se ridice mult mai multe voci, din media si nu numai, impotriva abuzurilor firei si psd-ului. Ar trebui meatinguri din care sa vada si firea si psd ca nu mai sunt doriti. La romani scandal si proteste fac doar minoritatile ce se opun masurulor luate de actualul guvern.
  • Like 0
 • Dna Dancila, a devenit asa peste noapte, mare expert in relatiile ruso-europene ? Dupa ce doamna D si dl Dragnea a trimis la gunoi in mai putin de 10 min, peste 50 de ani de balet diplomatic pe langa tarile arabe cu declaratia lor iresponsabila de a muta ambasada Romaniei de la Tel-aviv la Ierusalim !
  Iar ce spune dl CTP ca dna D... a scris un editorial in Jerusalem Post , in engleza, e putin cam SF; poate a platit ca apara articolul ala, poate ziarul ala e unul serios sau poate a aparut in editia online !
  Si pe dna Firea nu o vad sa danseze Jerusalema, ca pt asa ceva trebuie oarece conditie fizica si daca stia dansul ala sigur si acum mai era primarul general al capitalei si le-ar fi inverzit de ciuda pe Shaquira, J-Lo si Madonna (la un loc) cu ce unduirii de cadana ar fi putut face !
  • Like 4
  • @ Ovidiu Gura
   Servus!

   'race!

   Cu bune,
   Purice N.T.
   • Like 0
 • Urmărind emisiunea „Cap limpede” am avut o senzație de deja vu, fiind vorba despre ceva ce se întâmpla în vremea copilăriei pe ulița satului la poarta țaței Paraschiva, specialista uliței în bârfe fără perdea.
  Era suficient să pronunți un nume de persoană din sat, care nu se afla de față, și îți țiuiau urechile și ți se aprindeau obrajii ascultând „pamfletul” emis de țața Paraschiva la adresa nefericitei persoane intrată în malaxorul ei de „judecăți de valoare”.
  Publicul „formatoarei de opinii” era eterogen atât ca vârstă cât și ca sex, toți având în comun timp de pierdut și așteptând să audă ce enormități și trivialități mai poate emite.
  • Like 3
  • @ Voicu Nicolae
   check icon
   Și, în realitate, ce aveți de spus?
   • Like 0
 • Icredbil! Lipsit de orice urma de bun simt, de decenta, ipochimenul asta a ajuns rusinea presei din Romania! Nu mai are nimic in suflet decat ura, o ura nebuna a carei originea este inexplicabila! De fapt la oamenii mici, marunti, nu trebuie cautate argumente pentru devierile de comportament!
  • Like 2
  • @ Todea Nicolae
   Mihai check icon
   Este trist ca vezi lucrurile in felul asta.
   • Like 5
  • @ Todea Nicolae
   D-le Todea,pe bune,chiar atâta puteți la adresa singurului jurnalist și comentator politic care nu ne mângâie duios pe cap și nu ne spune cum suntem noi „cei mai frumoși și mai deștepți dintre traci”?!?
   Nu,d-le Todea,nu e ură,ci sinceritate.
   • Like 6
 • ce face invidia din om...
  • Like 2
  • @ Dorin Ambrozie
   Delia MC Delia MC check icon
   Plus răutatea, plus prostia... mă refeream la Fii rea, evident.
   • Like 3
  • @ Dorin Ambrozie
   Invidios,cine pe cine?
   • Like 2


Îți recomandăm

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult