Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Cum arată Parcul Central din Cluj la aproape trei săptămâni după UNTOLD. Organizatorii festivalului au investit 1 milion de lei în refacerea parcului

Parcul Central din Cluj

Lucrările de înfrumusețare și reamenajare a Parcului Central, unde s-a desfășurat la începutul lunii UNTOLD, sunt finalizate în proporție de peste 90 %, anunță organizatorii festivalului.

„Cu toate că lucrările urmau să fie finalizate doar la finele lunii august, acestea au fost realizate într-un timp mai scurt, Parcul Central reluându-și deja activitatea, cu un aspect nou. (...) 

Pe lângă lucrările de reamenajare a Parcului Central, pe o suprafață de 10.000 mp, necesare în urma folosirii parcului în cele 4 zile de festival, organizatorii UNTOLD au decis să facă și o extra-investiție în înfrumusețarea a altor peste 50.000 mp din parc, suprafață folosită, an de an, de întreaga comunitate. Aceste lucrări au fost schimbarea unor porțiuni de gazon, supraînsămânțare, toaletare vegetație și până la amenajări peisagistice. 

În plus, festivalul UNTOLD a contribuit la înfrumusețarea parcului și prin decorațiuni sau mobilier urban, cum ar fi decorarea Foișorului, amplasarea unor elemente decorative care împrejmuiesc fântâna din fața Cazinoului și a mobilierului multifuncțional realizat în parteneriat cu ENGIE, care este folosit de clujeni atât ca spațiu de relaxare, cât și ca locație de încărcat dispozitive electronice¬, ase arată într-un comunicat al organizatorilor.

Investiția se ridică la un milion de lei.

Sute de oameni s-au plimbat în aceste zile în parcul Central din Cluj.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Este cam ca atunci cand violatorul ii cumpara proaspetei violate o fustita noua. E drept, ar fi putut sa nu fie asa galanton, da' e un domn!
  • Like 0
 • Bravo lor. Dar asta nu scuza incalcarea unor drepturi de baza a cetatenilor, cum ar fi dreptul la liniste intr-un anumit interval orar.
  • Like 0
 • Dan check icon
  banuiesc ca laudele acestea aduse Untold nu le faceti pentru ca iubiti atat de mult aceasta firma. Daca va uitati in poza cu cei doi tineri care stau pe hamac, se vede cum a fost pus gazonul. Petice de gazon pe anumite zone, fara nicio legatura cu restul vegetatiei. Cosurile de gunoi au autocolante cu Untold, in jurul fantanii e un gardulet cu Untold pe el, doar sa ne intre bine in cap ca ei sunt stapani in zona. Deci sa ma lase cu investitiile lor, ar fi fost frumos sa respecte cetatenii si sa nu ii terorizeze cu 4 nopti de galagie si orasul blocat doar pentru ei.
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Un parc in care ai voie sa stai pe iarba
  • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult