Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Cum arată Parcul Central din Cluj la aproape trei săptămâni după UNTOLD. Organizatorii festivalului au investit 1 milion de lei în refacerea parcului

Parcul Central din Cluj

Lucrările de înfrumusețare și reamenajare a Parcului Central, unde s-a desfășurat la începutul lunii UNTOLD, sunt finalizate în proporție de peste 90 %, anunță organizatorii festivalului.

„Cu toate că lucrările urmau să fie finalizate doar la finele lunii august, acestea au fost realizate într-un timp mai scurt, Parcul Central reluându-și deja activitatea, cu un aspect nou. (...) 

Pe lângă lucrările de reamenajare a Parcului Central, pe o suprafață de 10.000 mp, necesare în urma folosirii parcului în cele 4 zile de festival, organizatorii UNTOLD au decis să facă și o extra-investiție în înfrumusețarea a altor peste 50.000 mp din parc, suprafață folosită, an de an, de întreaga comunitate. Aceste lucrări au fost schimbarea unor porțiuni de gazon, supraînsămânțare, toaletare vegetație și până la amenajări peisagistice. 

În plus, festivalul UNTOLD a contribuit la înfrumusețarea parcului și prin decorațiuni sau mobilier urban, cum ar fi decorarea Foișorului, amplasarea unor elemente decorative care împrejmuiesc fântâna din fața Cazinoului și a mobilierului multifuncțional realizat în parteneriat cu ENGIE, care este folosit de clujeni atât ca spațiu de relaxare, cât și ca locație de încărcat dispozitive electronice¬, ase arată într-un comunicat al organizatorilor.

Investiția se ridică la un milion de lei.

Sute de oameni s-au plimbat în aceste zile în parcul Central din Cluj.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Este cam ca atunci cand violatorul ii cumpara proaspetei violate o fustita noua. E drept, ar fi putut sa nu fie asa galanton, da' e un domn!
  • Like 0
 • Bravo lor. Dar asta nu scuza incalcarea unor drepturi de baza a cetatenilor, cum ar fi dreptul la liniste intr-un anumit interval orar.
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Un parc in care ai voie sa stai pe iarba
  • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult