Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Cum arată vasul încărcat cu oi românești care a scufundat o navă spion rusească

Un vas cargou sub pavilion Togo, care plecase dintr-un port din România, s-a ciocnit joi cu o navă militară rusească la intrarea în strâmtoarea Bosfor. Presa rusă scrie, citând Ministerul rus al Apărării, că în urma impactului nava militară s-a scufundat. Toți militarii ruși au fost salvați.  

Vasul cargou - „Youzarsif-H” - care plecase din portul Midia-Năvodari și transporta 8.800 de oi, potrivit presei turce, nu a suferit avarii importante și își va putea putea continua cursa către destinația sa, portul Aqaba din Iordania. 

(Foto hammamilivestock.com)

Nava care s-ar fi scufundat - „Liman” - făcea parte din flota rusă de la Marea Neagră și era destinată culegerii de informații, potrivit Interfax, citată de Digi24. Recent vasul se întorsese dintr-o misiune în Marea Mediterană.

Cauza probabilă a accidentului ar fi fost ceața densă din zonă, relatează jurnaliștii turci.

Cum arată nava care a scufundat vasul militar rusesc:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult