Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cum arată vasul încărcat cu oi românești care a scufundat o navă spion rusească

Un vas cargou sub pavilion Togo, care plecase dintr-un port din România, s-a ciocnit joi cu o navă militară rusească la intrarea în strâmtoarea Bosfor. Presa rusă scrie, citând Ministerul rus al Apărării, că în urma impactului nava militară s-a scufundat. Toți militarii ruși au fost salvați.  

Vasul cargou - „Youzarsif-H” - care plecase din portul Midia-Năvodari și transporta 8.800 de oi, potrivit presei turce, nu a suferit avarii importante și își va putea putea continua cursa către destinația sa, portul Aqaba din Iordania. 

(Foto hammamilivestock.com)

Nava care s-ar fi scufundat - „Liman” - făcea parte din flota rusă de la Marea Neagră și era destinată culegerii de informații, potrivit Interfax, citată de Digi24. Recent vasul se întorsese dintr-o misiune în Marea Mediterană.

Cauza probabilă a accidentului ar fi fost ceața densă din zonă, relatează jurnaliștii turci.

Cum arată nava care a scufundat vasul militar rusesc:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult