Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Darren Cahill, invitatul show-ului “What Now?” difuzat pe McCann România: „Avem o oportunitate de a aduce împreună tenisul feminin și cel masculin într-un singur turneu”

Darren Cahill la McCann TV

McCann România a lansat McCann TV, o stație TV neconvențională care va transmite știri și interviuri cu personalități din România și din străinătate - antreprenori, artiști, influenceri, manageri, CEO, regizori, oameni din publicitate, media și marketing, a anunțat agenția într-un comunicat.

„Nouă realitate și schimbările produse peste noapte au adus cu o dată cu ele nu doar un volum imens de știri, dar și un val de incertitudine și întrebări în ceea ce privește viitorul. Proiectul McCann TV a fost creat din dorința de a aduce optimism și speranța prin sfaturile și insight-urile experților și a diferitor leaderi care s-au adaptat cu succes, în timp record, la situația actuală”, a declarat Cătălin Dobre, CCO McCann România/Creative Director CEE.

Știrile și interviurile pot fi urmărite pe platforma online dedicată - https://mccanntv.com/ - și pe pagină de facebook a grupului McCann, care acum s-a transformat în McCann TV: https://www.facebook.com/McCannRomaniaTV/ 

„Platforma găzduiește 4 tipuri de programe: “One Minute Truth” - un program cu insight-uri strategice despre branduri și consumatori; “Strategic Hack” - articole despre schimbările de obiceiuri influențate de criză Covid-19; “What Now?”, care prezintă răspunsuri la cea mai presantă întrebare din ultimele luni; “One Hour Truth” – un webinar prezentat de Rodney Collins, SVP, Director, McCann Truth Central Europe și Adina Vlad, Managing Partner, Unlock România. 

Printre invitații de până acum în programele McCann TV s-au numărat Darren Cahill, Horia Tecău , Irina Rimes, Bro, Radu Muntean, Anton Groves, Hypno, fiecare dintre ei împărtășind publicului din experiență lor și felul în care își continuă activitatea și proiectele pe timp de pandemie”, se arată în comunicat. 

Episodul cu Darren Cahill pentru “What Now?” poate fi urmărit aici - https://mccanntv.com/2539-2/

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult

OnLaptop

Cu o experiență de aproape 15 ani în business-ul IT, Valentin Morlovea a intrat pe nișa reparațiilor de laptop-uri în 2015, o afacere a cărei dezvoltare depinde fundamental de viteza de răspuns în soluționarea problemelor clienților. În prezent, 70% din laptopurile care intră în OnLaptop Service Center&Shop din București, sunt reparate în maxim 24 de ore, lucru care este posibil datorită dezvoltării unui soft dedicat.

Citește mai mult

iziBAC

„Am primit mesaje după ultima sesiune de Bac, pe unul dintre ele chiar l-am postat. Era o fată care nu a putut să se pregătească pentru biologie și a învățat la această materie doar cu iziBAC și în contextul acesta a luat 9.20”, povestește Adrian Stratulat.

Citește mai mult