Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Darren Cahill, invitatul show-ului “What Now?” difuzat pe McCann România: „Avem o oportunitate de a aduce împreună tenisul feminin și cel masculin într-un singur turneu”

Darren Cahill la McCann TV

McCann România a lansat McCann TV, o stație TV neconvențională care va transmite știri și interviuri cu personalități din România și din străinătate - antreprenori, artiști, influenceri, manageri, CEO, regizori, oameni din publicitate, media și marketing, a anunțat agenția într-un comunicat.

„Nouă realitate și schimbările produse peste noapte au adus cu o dată cu ele nu doar un volum imens de știri, dar și un val de incertitudine și întrebări în ceea ce privește viitorul. Proiectul McCann TV a fost creat din dorința de a aduce optimism și speranța prin sfaturile și insight-urile experților și a diferitor leaderi care s-au adaptat cu succes, în timp record, la situația actuală”, a declarat Cătălin Dobre, CCO McCann România/Creative Director CEE.

Știrile și interviurile pot fi urmărite pe platforma online dedicată - https://mccanntv.com/ - și pe pagină de facebook a grupului McCann, care acum s-a transformat în McCann TV: https://www.facebook.com/McCannRomaniaTV/ 

„Platforma găzduiește 4 tipuri de programe: “One Minute Truth” - un program cu insight-uri strategice despre branduri și consumatori; “Strategic Hack” - articole despre schimbările de obiceiuri influențate de criză Covid-19; “What Now?”, care prezintă răspunsuri la cea mai presantă întrebare din ultimele luni; “One Hour Truth” – un webinar prezentat de Rodney Collins, SVP, Director, McCann Truth Central Europe și Adina Vlad, Managing Partner, Unlock România. 

Printre invitații de până acum în programele McCann TV s-au numărat Darren Cahill, Horia Tecău , Irina Rimes, Bro, Radu Muntean, Anton Groves, Hypno, fiecare dintre ei împărtășind publicului din experiență lor și felul în care își continuă activitatea și proiectele pe timp de pandemie”, se arată în comunicat. 

Episodul cu Darren Cahill pentru “What Now?” poate fi urmărit aici - https://mccanntv.com/2539-2/

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult