Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Dăruiește Viață: Căutăm echipă medicală capabilă să transforme visul nostru, al celor peste 350.000 de oameni, în realitate

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu

Foto: Dăruiește Viață

Asociația Dăruiește Viață, care construiește, din donații, primul spital de oncologie pediatrică din țară caută medici și asistente care să îi îngrijească pe copiii bolnavi de cancer. Spitalul nu poate salva vieți fără cea mai prețioasă resursă: oamenii care să lucreze în el.

„Căutăm echipă medicală capabilă să transforme visul nostru, al celor peste 350.000 de oameni, în realitate.

CV la: contact@daruiesteviata.ro

Vrem o echipă medicală capabilă ca în 10 ani să crească rata de supraviețuire a copilului bolnav de cancer de la 50%, cât e acum, la 70-80%.

Căutăm oameni vizionari, căutăm oameni muncitori, căutăm oameni pregătiți și dornici să se pregătească alături de care să putem schimba fața oncologiei pediatrice din România. Căutăm medici oncologi și radioterapeuți care să creadă în puterea lor de a schimba lumea. Și alături de care noi să o schimbăm. Căutăm cadre medicale bine pregătite care să salveze vieți.

Noi le vom fi alături în lupta asta grea.

Știu că e greu, ne spun mulți că nu vom reuși, că sistemul e putred, că nu avem cu cine. Ne temem de asta? Da, ne temem. Dar în același timp știm că, deși va fi greu, deși din când în când ni se va părea imposibil, vom reuși. Și când zic că vom reuși mă uit la cei care au reușit. Știu două inițiative similare: St. Jude Children's Research Hospital și Children's Cancer Hospital Eygpt 57357.

Ei au reușit. Și noi putem”, a scris pe Facebook cofondatoarea Asociației, Carmen Uscatu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult