Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Descoperiți Comunitatea Republica! Cum a arătat prima întâlnire live cu fondatorii platformei

Dezbatere live

Republica.ro împlinește cinci ani și este o bucurie că ne sunteți alături. Am făcut anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț.

Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni, alături de partenerii de tehnologie de la FLOW OS, un start-up care își propune să revoluționeze modol în care interacționează oamenii.

Comunitate.republica.ro este locul unde ne vom da întâlnire, vom sta de vorbă.

 • Alături de Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Alex Livadaru, am fost astăzi în prima discuție live, pe care o puteți vedea aici.

Descoperiți platforma, spuneți-ne cum vi se pare și ce credeți că ar trebui să adăugăm. Veți putea să intrați pe comunitate.republica.ro fără invitație, dar vă sfătuiesc să vă faceți un cont pe platformă, în felul ăsta veți putea comenta, putem să stăm de vorbă în direct. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • SUCCES!
  • Like 0
 • Succes succes si numai bine.
  Ar fi benefic daca un ziarist ca Victor Pitigoi,Ioana Ene Dogioiu,Emilian Isaila,independentul Malin Bot,Cartianu,ar aparea la Republica.Era sa-l uit pe CTP.
  • Like 0
  • @ Nicolaie Apolzan
   LANGA SI ALATURI DE CTP,mai exact.
   • Like 0
 • Corina check icon
  Vă doresc succes cu noua dezvoltare a proiectului și vă propun o mică modificare tehnică aici. Nu s-ar putea ca textul „citește mai mult” de sub comentariile noastre să apară numai atunci când într-adevăr mai există text care nu se vede fără clic suplimentar? Așa e în alte părți și așa e logic. Să vedem dintr-o privire dacă textul e mai lung sau nu și să nu dăm clic degeaba.
  • Like 1
 • Foarte bună ideea cu Platforma. Permanentizați-o! FELICITARI!
  • Like 0
 • Vă salut. Domnilor!

  Greu online-oul!? Spor!
  La bune vederi,
  -ce -is--il

  răutăcios, //ascultăcios// întreb:
  în Canada republicanii sunt mai puțin conservatori?
  Sărmana Niagara, stă să cada!
  • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult