Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Descoperiți Comunitatea Republica! Cum a arătat prima întâlnire live cu fondatorii platformei

Dezbatere live

Republica.ro împlinește cinci ani și este o bucurie că ne sunteți alături. Am făcut anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț.

Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni, alături de partenerii de tehnologie de la FLOW OS, un start-up care își propune să revoluționeze modol în care interacționează oamenii.

Comunitate.republica.ro este locul unde ne vom da întâlnire, vom sta de vorbă.

 • Alături de Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Alex Livadaru, am fost astăzi în prima discuție live, pe care o puteți vedea aici.

Descoperiți platforma, spuneți-ne cum vi se pare și ce credeți că ar trebui să adăugăm. Veți putea să intrați pe comunitate.republica.ro fără invitație, dar vă sfătuiesc să vă faceți un cont pe platformă, în felul ăsta veți putea comenta, putem să stăm de vorbă în direct. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Pui Puiu Pui Puiu check icon
  Pentru prima oară cind am citit un articol al vostru (recunosc din pura întâmplare ) sunt fericit va un grup de oamenii minunați ,profesioniști in ceea ce înseamnă media reușiți sa informați corect și pertinent pe vei care chiar doresc sa afle adevarul ! Mult succes și voi fi zilnic alaturi de voi ! Și dacă este permis și posibil poate va voi aduce și unele relatări din zona sau comunitate in care in ceea ce privește afacerile ,,murdare " ale celor care au puterea politica . Cu respect . Dumitru .
  • Like 0
 • SUCCES!
  • Like 0
 • Succes succes si numai bine.
  Ar fi benefic daca un ziarist ca Victor Pitigoi,Ioana Ene Dogioiu,Emilian Isaila,independentul Malin Bot,Cartianu,ar aparea la Republica.Era sa-l uit pe CTP.
  • Like 0
  • @ Nicolaie Apolzan
   LANGA SI ALATURI DE CTP,mai exact.
   • Like 0
 • Corina check icon
  Vă doresc succes cu noua dezvoltare a proiectului și vă propun o mică modificare tehnică aici. Nu s-ar putea ca textul „citește mai mult” de sub comentariile noastre să apară numai atunci când într-adevăr mai există text care nu se vede fără clic suplimentar? Așa e în alte părți și așa e logic. Să vedem dintr-o privire dacă textul e mai lung sau nu și să nu dăm clic degeaba.
  • Like 1
 • Foarte bună ideea cu Platforma. Permanentizați-o! FELICITARI!
  • Like 0
 • Vă salut. Domnilor!

  Greu online-oul!? Spor!
  La bune vederi,
  -ce -is--il

  răutăcios, //ascultăcios// întreb:
  în Canada republicanii sunt mai puțin conservatori?
  Sărmana Niagara, stă să cada!
  • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult