Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Descoperiți Comunitatea Republica! Cum a arătat prima întâlnire live cu fondatorii platformei

Dezbatere live

Republica.ro împlinește cinci ani și este o bucurie că ne sunteți alături. Am făcut anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț.

Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni, alături de partenerii de tehnologie de la FLOW OS, un start-up care își propune să revoluționeze modol în care interacționează oamenii.

Comunitate.republica.ro este locul unde ne vom da întâlnire, vom sta de vorbă.

 • Alături de Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Alex Livadaru, am fost astăzi în prima discuție live, pe care o puteți vedea aici.

Descoperiți platforma, spuneți-ne cum vi se pare și ce credeți că ar trebui să adăugăm. Veți putea să intrați pe comunitate.republica.ro fără invitație, dar vă sfătuiesc să vă faceți un cont pe platformă, în felul ăsta veți putea comenta, putem să stăm de vorbă în direct. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • SUCCES!
  • Like 0
 • Succes succes si numai bine.
  Ar fi benefic daca un ziarist ca Victor Pitigoi,Ioana Ene Dogioiu,Emilian Isaila,independentul Malin Bot,Cartianu,ar aparea la Republica.Era sa-l uit pe CTP.
  • Like 0
  • @ Nicolaie Apolzan
   LANGA SI ALATURI DE CTP,mai exact.
   • Like 0
 • Corina check icon
  Vă doresc succes cu noua dezvoltare a proiectului și vă propun o mică modificare tehnică aici. Nu s-ar putea ca textul „citește mai mult” de sub comentariile noastre să apară numai atunci când într-adevăr mai există text care nu se vede fără clic suplimentar? Așa e în alte părți și așa e logic. Să vedem dintr-o privire dacă textul e mai lung sau nu și să nu dăm clic degeaba.
  • Like 1
 • Foarte bună ideea cu Platforma. Permanentizați-o! FELICITARI!
  • Like 0
 • Vă salut. Domnilor!

  Greu online-oul!? Spor!
  La bune vederi,
  -ce -is--il

  răutăcios, //ascultăcios// întreb:
  în Canada republicanii sunt mai puțin conservatori?
  Sărmana Niagara, stă să cada!
  • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult