Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Diana Șoșoacă a ieșit din sala de plen în timpul discursului lui Zelenski în Parlamentul României: „Cum poate Marcel Ciolacu să spună... Slava... vecinilor?”

Diana Șoșoacă cu steagul

Foto: Diana Șosoacă în, februarie, timpul ședinței care aniversa 15 ani de la aderarea României la UE. Inquam Photos/ George Călin

Diana Șoșoacă a ieșit din sala de plen a Parlamentului României atunci când președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a început discursul, relatează DigiFM.

Ea a susținut că discursul lui Zelenski e înregistrat.  „S-au încălcat toate normele de drept internațional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiți la o înregistrare. Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleși față de poporul român și este lipsa de bun simț a Ucrainei cu granițele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună... Slava... vecinilor? Nu pot să asist la așa ceva”, a spus Diana Șoșoacă.

În același registru, parlamentarii AUR au pus pe bănci steagul României.

Foto: George Simion, în timpul discursului lui Zelenski. Inquam Photos/ Octav Ganea

Liderul AUR, deputatul George Simion, care făcea live pe Facebook, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”.

„Să ceri ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României este cel mai josnic act de trădare națională”

Înainte ca Volodimir Zelenski să se adreseze parlamentarilor români, Diana Șosoacă a scris pe Facebook că Parlamentul ar fi trebuit să-l invite și pe Vladimir Putin să țină un discurs. 

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a criticat-o pe senatoare, adăugând că „această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut”.

„Această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Tupeul slugilor lui Putin. Nu mai e de mult o noutate faptul că Rusia și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi după alegerile din 2020. Tupeul unui ales pe listele AUR este dezgustător. Această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Să ceri ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României este cel mai josnic act de trădare națională. Poate se trezesc românii și întreg ce minciună populistă au votat în 2020”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Traiam cu impresia ca pe aceasta pagina se scriu articole serioase,dar vad ca mai sunt si exceptii !La ce si cui foloseste aceasta relatare despre giumbuslucurile suinelor ? Si publicitatea negativa este tot publicitatea,oare inca n-ati aflat chestia asta ?
  • Like 2
 • Ion check icon
  Slavă Ucrainei! Eroilor Slavă! Îi așteptăm în UE alături de RM și Georgia!
  • Like 3
  • @ Ion
   RM de la romania mare a lui c.v. tudor ?asa sa fie ! Slava Domnului ca ne-a dat tara cea mai bogata si frumoasa din lume , pacat ca-i locuita de oameni saraci , uni , chiar cu duhul ! adica , prosti de bubuie !!!
   • Like 0
 • Şi uite aşa, aţi adus-o din nou în atenţia publicului pe Şoşoacă.
  Aşa, fraţilor, faceţi-o vedetă!
  Ce ştire este asta? Vă aşteptaţi ca şoşoaca să facă altceva?! Ştire ar fi fost dacă şoşoaca ar fi rămas în sală pe toată durata şedinţei.
  • Like 5
 • Paul check icon
  Astia de la aur, inclusiv ivanovici-sosonca sunt si prosti si jegosi. Totuși, sa-i mulțumim lui Puțin ca ne da ocazia sa vedem in toată splendoarea ei scarbosenia din societatea noastră.
  • Like 6


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult