Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Euforie electorală: Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu cântă „Noi suntem români” și „Treceți batalioane române Carpații!”

Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, liderii PRU, partid care nu a intrat în Parlament după alegerile de duminică, apar cântând „Noi suntem români” într-o filmare postată pe Facebook de jurnalistul Mihai Munteanu. 

„Curaj români, nu o să mai pierdem niciodată”, spune la un moment dat Sebastian Ghiță, și apoi dispare din cadru, pentru ca mai apoi să apară din nou cântând alături de colegul său de partid „Treceți batalioane române Carpații”.

Bogdan Diaconu a postat azi-noapte filmul pe contul său de Facebook, dar l-a șters dupa câteva minute, scrie Hotnews.ro 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • În loc să cânte, mai bine și-ar cumpăra un bilet de avion spre Emiratele Arabe Unite, sau orice altă țară care nu extrădează. :))
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult