Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Fetița din Dâmbovița dispărută vineri, găsită moartă, cu urme de violență pe corp

Copil dispărut, Dambovita

UPDATE. Cetățeanul olandez aflat în cercul de suspecți ai Poliției a părăsit România, anunță Digi24. În acest moment este expertizată mașina închiriată a acestuia, investigatorii căutând probe ADN care ar putea să facă legătura dintre acest suspect și victimă.

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții, a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute, în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a spus duminică prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă.

Cetățeanul olandez a stat de vorbă cu polițiștii români, dar, la momentul respectiv, nu existau suficiente date ca anchetatorii să ia vreo măsură împotriva celui care este acum suspect principal, potrivit Digi24. Se întâmpla asta sâmbătă, când polițiștii au pus cap la cap imaginile de pe foarte multe camere de supraveghere (în localitatea Gura Șuții există peste 30 de astfel de camere, atât ale Primăriei, cât și ale unor familii de acolo).

Știrea inițială:

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, care vineri a plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă a fost găsită duminică moartă, cu urme de violență pe corp.

Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită decedată pe un câmp, după 3 zile de căutări, spun anchetatorii, citați de Digi24.

Conform unor surse din anchetă, citate de postul de televiziune, polițiștii au deja câțiva suspecți, între care și un cetățean olandez care urmează să fie dus la audieri.

Ultimele imagini cu ea în viață au fost surprinse de camerele de supraveghere ale școlii la ora 17:19, în timp ce părăsea unitatea de învățământ. 

După dispariție, fetița a fost căutată de 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. la căutări, au fost folosite drone şi un elicopter.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Olguța Totolici

Despre soția lui Dan Barna opinia publică a aflat relativ recent, în momentul în care candidatul la președinție și-a făcut publică averea, iar în dreptul soției câștigurile erau „ascunse”, ca urmare a unei clauze de confidențialitate semnate cu firma la care aceasta lucrează. Intrigată, am dorit să o cunosc pe doamna în discuție, ca să aflu direct de la sursă cine e și „câte parale face”.

Citește mai mult

Marius Manole/Foto: Alexandra Pandrea

„Cred că aș pleca de la educarea profesorilor, de la a-i face ei să înțeleagă că sunt foarte importanți și că trebuie să aplice o altă metodă, nu pe cea pe care o știm noi de demult, cu rigla peste mână, cu învățatul cuvânt cu cuvânt din carte, cu învățatul comentariilor”, spune actorul Marius Manole. (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult