Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Fetița din Dâmbovița dispărută vineri, găsită moartă, cu urme de violență pe corp

Copil dispărut, Dambovita

UPDATE. Cetățeanul olandez aflat în cercul de suspecți ai Poliției a părăsit România, anunță Digi24. În acest moment este expertizată mașina închiriată a acestuia, investigatorii căutând probe ADN care ar putea să facă legătura dintre acest suspect și victimă.

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții, a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute, în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a spus duminică prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă.

Cetățeanul olandez a stat de vorbă cu polițiștii români, dar, la momentul respectiv, nu existau suficiente date ca anchetatorii să ia vreo măsură împotriva celui care este acum suspect principal, potrivit Digi24. Se întâmpla asta sâmbătă, când polițiștii au pus cap la cap imaginile de pe foarte multe camere de supraveghere (în localitatea Gura Șuții există peste 30 de astfel de camere, atât ale Primăriei, cât și ale unor familii de acolo).

Știrea inițială:

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, care vineri a plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă a fost găsită duminică moartă, cu urme de violență pe corp.

Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită decedată pe un câmp, după 3 zile de căutări, spun anchetatorii, citați de Digi24.

Conform unor surse din anchetă, citate de postul de televiziune, polițiștii au deja câțiva suspecți, între care și un cetățean olandez care urmează să fie dus la audieri.

Ultimele imagini cu ea în viață au fost surprinse de camerele de supraveghere ale școlii la ora 17:19, în timp ce părăsea unitatea de învățământ. 

După dispariție, fetița a fost căutată de 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. la căutări, au fost folosite drone şi un elicopter.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult