Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Imagini virale cu talibani care încearcă aparatele din sala de gimnastică a palatului prezidențial din Kabul

talibani

Foto: captura video Twitter/Asaad Hanna

Imagini cu talibani surprinși când încearcă aparatele din sala de gimnastică a Palatului Prezidențial din Kabul, capitala Afganistanului, au devenit virale pe Twitter.  

Filmarea ar fi fost făcută în aceeași zi în care aeroportul din Kabul a fost scena unor evenimente dramatice, cu mii de afgani care încercau să se urce într-un avion pentru a fugi din țară. Cel puțin șase persoane au murit în haosul creat, potrivit presei internaționale.

În alte filmări postate pe Twitter și devenite virale se vede cum câțiva insurgenți se amuză într-un parc de distracții.

Citiți și:

Talibanii au preluat pe deplin puterea în Afganistan, după ce au ocupat duminică, 15 august, orașul Kabul. Președintele Afganistanului a părăsit țara și s-ar afla în prezent în Uzbekistan.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult

Cluj Napoca.

Persoanele care au în derulare credite cu dobândă variabilă, majorată ca urmare a creșterii indicilor de referință în funcție de care se calculează aceasta, ar putea avea parte de o perioadă în care ratele să nu mai crească atât de puternic, începând din a doua jumătate a anului. Foto: Andras Ferencz

Citește mai mult