Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Inedit: un tânăr și-a cerut prietena în căsătorie în timpul protestului din Piața Victoriei

Moment inedit la protestul din Piața Victoriei. Un tânăr și-a cerut în căsătorie prietena duminică seara, în timpul manifestației din fața Guvernului. El a folosit o portavoce pentru a face cererea în căsătorie și i-a dat iubitei inelul de logodnă în aplauzele celor din jur.

Zeci de mii de oameni au protestat duminică, în a 13-a zi consecutivă de proteste, în București și marile orașe.

Momentul cererii în căsătorie:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nunta tot acolo? Asteptam cu interes si prima nastere, in direct. Nasterea unei (noi) natiuni, titlu simbolic...na ca v-am dat si idei.
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult