Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Inedit: un tânăr și-a cerut prietena în căsătorie în timpul protestului din Piața Victoriei

Moment inedit la protestul din Piața Victoriei. Un tânăr și-a cerut în căsătorie prietena duminică seara, în timpul manifestației din fața Guvernului. El a folosit o portavoce pentru a face cererea în căsătorie și i-a dat iubitei inelul de logodnă în aplauzele celor din jur.

Zeci de mii de oameni au protestat duminică, în a 13-a zi consecutivă de proteste, în București și marile orașe.

Momentul cererii în căsătorie:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nunta tot acolo? Asteptam cu interes si prima nastere, in direct. Nasterea unei (noi) natiuni, titlu simbolic...na ca v-am dat si idei.
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult