Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Iohannis: Un infractor cocoțat în fruntea statului, Dragnea, progresează în domeniul fake news

Klaus Iohannis - FB

Președintele Klaus Iohannis l-a numit pe șeful PSD, Liviu Dragnea, „un infractor cocoțat în fruntea statului”.

„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. Iar Dragnea, care s-a cocoţat în vârful statului, progresează. Din păcate nu în statul de drept, ci în fake news. Ce a prezezentat ieri este ceea ce azi se numeşte fake news. Mai demult se numeau minciuni”, a spus șeful statului, care a comentat episodul valiza - documentele referitoare la TelDrum intrate în posesia jurnaliștilor de la Rise Project.

În opinia lui Iohannis, președintele PSD este disperat și apelează la manipulare. „Nu pot să nu menţionez valizele şi constat cu tristeţe că si în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale, apoi acea fază ciudată cu bileţelul roz pierdut şi regăsit, iar acum valiza. Contrar celor vehiculate de mincinoşi, nu ştiu ce e cu această valiză, dar jurnaliştii am înţeles că vor arăta ce conţine această valiză. Este disperat, se arată tot mai mult că are probleme majore şi caută să aducă vorba despre alte lucruri, încearcă metode de manipulare”, a afirmat Iohannis citat de News.ro.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Al Lui Al Lui check icon
  Un infractor cocotat in fruntea statului si prin nepasarea aiuritoare, manifestata inclusiv de la inaltimea functiei prezidentiale !
  • Like 1
 • Ups! S-a trezit presedintele!
  Nu pot sa nu observ ca daca nu este pomenit numele domniei sale nu reactioneaza. Cel mult "urmareste cu atentie si ingrijorare", Cand, insa, ii este atinsa imaginea, sare.
  A trecut cu o serenitate de invidiat peste derapaje mult mai infame ale unor actori politici ai momentului. Chiar cred ca de data asta a pierdut o oportunitate de a se abtine.
  Oricum, succes la viitoarele prezidentiale, domnule presedinte! Cu aceeasi ardoare cu care v-am votat in 2014 n-am sa va votez la anul.
  • Like 2


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult