Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Iohannis: Un infractor cocoțat în fruntea statului, Dragnea, progresează în domeniul fake news

Klaus Iohannis - FB

Președintele Klaus Iohannis l-a numit pe șeful PSD, Liviu Dragnea, „un infractor cocoțat în fruntea statului”.

„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. Iar Dragnea, care s-a cocoţat în vârful statului, progresează. Din păcate nu în statul de drept, ci în fake news. Ce a prezezentat ieri este ceea ce azi se numeşte fake news. Mai demult se numeau minciuni”, a spus șeful statului, care a comentat episodul valiza - documentele referitoare la TelDrum intrate în posesia jurnaliștilor de la Rise Project.

În opinia lui Iohannis, președintele PSD este disperat și apelează la manipulare. „Nu pot să nu menţionez valizele şi constat cu tristeţe că si în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale, apoi acea fază ciudată cu bileţelul roz pierdut şi regăsit, iar acum valiza. Contrar celor vehiculate de mincinoşi, nu ştiu ce e cu această valiză, dar jurnaliştii am înţeles că vor arăta ce conţine această valiză. Este disperat, se arată tot mai mult că are probleme majore şi caută să aducă vorba despre alte lucruri, încearcă metode de manipulare”, a afirmat Iohannis citat de News.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Al Lui Al Lui check icon
  Un infractor cocotat in fruntea statului si prin nepasarea aiuritoare, manifestata inclusiv de la inaltimea functiei prezidentiale !
  • Like 1
 • Ups! S-a trezit presedintele!
  Nu pot sa nu observ ca daca nu este pomenit numele domniei sale nu reactioneaza. Cel mult "urmareste cu atentie si ingrijorare", Cand, insa, ii este atinsa imaginea, sare.
  A trecut cu o serenitate de invidiat peste derapaje mult mai infame ale unor actori politici ai momentului. Chiar cred ca de data asta a pierdut o oportunitate de a se abtine.
  Oricum, succes la viitoarele prezidentiale, domnule presedinte! Cu aceeasi ardoare cu care v-am votat in 2014 n-am sa va votez la anul.
  • Like 2


Îți recomandăm

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult

Bright Sky - Oana Pellea

„Femeile aflate în situații abuzive au fost prinse într-o cușcă cu lei. Forțate să rămână în domiciliu alături de un partener agresiv, nu li s-a oferit posibilitatea de a pleca mai departe de în jurul blocurilor”, spune Simona Voicescu, directoarea executivă a Asociației Necuvinte, care oferă sprijin victimelor abuzurilor domestice.

Citește mai mult