Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Iohannis: Un infractor cocoțat în fruntea statului, Dragnea, progresează în domeniul fake news

Klaus Iohannis - FB

Președintele Klaus Iohannis l-a numit pe șeful PSD, Liviu Dragnea, „un infractor cocoțat în fruntea statului”.

„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. Iar Dragnea, care s-a cocoţat în vârful statului, progresează. Din păcate nu în statul de drept, ci în fake news. Ce a prezezentat ieri este ceea ce azi se numeşte fake news. Mai demult se numeau minciuni”, a spus șeful statului, care a comentat episodul valiza - documentele referitoare la TelDrum intrate în posesia jurnaliștilor de la Rise Project.

În opinia lui Iohannis, președintele PSD este disperat și apelează la manipulare. „Nu pot să nu menţionez valizele şi constat cu tristeţe că si în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale, apoi acea fază ciudată cu bileţelul roz pierdut şi regăsit, iar acum valiza. Contrar celor vehiculate de mincinoşi, nu ştiu ce e cu această valiză, dar jurnaliştii am înţeles că vor arăta ce conţine această valiză. Este disperat, se arată tot mai mult că are probleme majore şi caută să aducă vorba despre alte lucruri, încearcă metode de manipulare”, a afirmat Iohannis citat de News.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Al Lui Al Lui check icon
  Un infractor cocotat in fruntea statului si prin nepasarea aiuritoare, manifestata inclusiv de la inaltimea functiei prezidentiale !
  • Like 1
 • Ups! S-a trezit presedintele!
  Nu pot sa nu observ ca daca nu este pomenit numele domniei sale nu reactioneaza. Cel mult "urmareste cu atentie si ingrijorare", Cand, insa, ii este atinsa imaginea, sare.
  A trecut cu o serenitate de invidiat peste derapaje mult mai infame ale unor actori politici ai momentului. Chiar cred ca de data asta a pierdut o oportunitate de a se abtine.
  Oricum, succes la viitoarele prezidentiale, domnule presedinte! Cu aceeasi ardoare cu care v-am votat in 2014 n-am sa va votez la anul.
  • Like 2


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult