Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Laura Vicol, soția patronului Nordis, a demisionat din PSD după scandalul declanșat de ancheta Recorder

Laura Vicol

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Laura Vicol a demisionat joi din PSD, scrie G4media, care adaugă că aceasta a invocat în demisia transmisă la partid o presupusă „campanie de denigrare” și un „linșaj mediatic”.

„Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic și campanie de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră, ci și destabilizarea credibilității partidului din rândul căruia am făcut parte”, a susținut aceasta în documentul prezentat de G4Media.ro. 

Demisia vine după apariția investigației Recorder privind proiectele imobiliare ale firmei Nordis condusă de către soțul Laurei Vicol, și după ce Nordis, a intrat în procedură de insolvență. Totodată DIICOT a deschis un dosar penal în cazul Nordis.

Marți, Laura Vicol și-a dat demisia din funcția de președinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Demisia ei nu inseamna ca grupul infractional organizat numit PSD este mai slab.
    Cucoana asta vorbeste de linsaj mediatic. Serios? Faptul ca esti complice la o escrocherie uriasa scoasa pe tapet nu este linsaj mediatic. Este doar o mica consolare pentru oamenii care au ramas fara bani si fara o proprierate pe care au platit-o. Sa-ti fie rusine, "fa"! Ca doar nu te astepti sa-ti zic "doamna".
    • Like 0
  • Mihai check icon
    Demisia nu mai schimbă nimic pentru că și-a atins scopul blocând anumite inițiative legislative cât timp firma respectivă și-a făcut mendrele.
    • Like 0
  • Salamalecu'...
    • Like 2
  • Marius check icon
    Inca una "saraca si cinstita" care va emigra un UAE (Emiratele Arabe Unite).

    PS. Ca acolo nu avem acord de extradare. Si fac pariu ca toti banii sunt "ingropati" bine in bancile de acolo. Aferim!!!
    • Like 4
  • pixel check icon
    omerta=20.000 de euro. și-ntreb din nou: legile blânde se încadrează la favorizarea infractorului?
    • Like 2
    • @ pixel
      Da se incadreaza... in toate cazurile: de fraudare a bancilor, de tunuri imobiliare si de mita si spagi; la care asistam prostiti de statul mafiot. Dar cum sa bagi acest stat infractor la inchisoare?
      • Like 2
    • @ Daniel00
      pixel check icon
      poporul are arma ieșirii-n stradă. anestezia funcționează. nimeni nu pune morala deasupra blidului. sau camera de la Victoriei e dezactivată? sau șuntată, ca-n flimele cu escroci?
      • Like 0


Îți recomandăm

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult