Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Surprizele din lista PSD pentru alegerile europarlamentare

Rovana Plumb - Carmen Avram - combo

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la ședinta PSD, susţinut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. La şedinţă a fost validată lista de candidaţi PSD pentru alegerile europarlamentare. Liderul PSD şi-a făcut apariţia mergând cu dificultate, scrie News.ro.

Răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, el a spus că pe Codrin Ştefănescu se poate sprijini întotdeauna.

Liviu Dragnea a citit lista candidaților PSD la europarlamentare, între aceștia regăsindu-se: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Christian Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliță, Emilian Pavel, Doina Pană.

Întrebat de reporteri despre persoanele din afara PSD aflate pe lista candidaților la alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea a susţinut că „nu a fost nicio ezitare din partea colegilor".

„Carmen Avram este o doamnă care apără foarte mult principiul dreptăţii, a militat mereu împotriva abuzurilor, face parte dintr-o echipă de reporteri care nu a cedat la nişte presiuni incredibile, este un patriot şi un om şi care a sprijinit mereu principiile pe care le apără şi PSD. Chris Terheş este un om care în multe momente importante, când alţii tăceau, a avut poziţii publice asumate, a militat şi a susţinut constant lupta împotriva abuzurilor. Maria Grapini este un europarlamentar pe care eu îl apreciez şi tot partidul o apreciază pentru poziţiile pe care le-a avut în Parlamentul European", a afirmat liderul PSD.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Alien check icon
  Pai si Ionel nu-i pe lista?!
  • Like 0
  • @ Alien
   Ei , lasa ca-i vine si lui rindul , o regie autonoma , un minister ,... are balta peste.
   Si vorba aceea , Ionel nu este sotia lui Adrian Ursu , daca ar fi macar sotia lui Gidea , prindea sigur ceva...
   • Like 0
  • @ Alien
   Ionel check icon
   Ma simt onorat domnule Alien. Trebuie sa iti fac cinste !
   • Like 0
  • @ Radu Bogdan
   Ionel check icon
   Bravo ! Este loc..........pentru oricine ! Dar nici pe Alien nu l-am vazut pe listele opozitiei !
   • Like 0


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult