Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Surprizele din lista PSD pentru alegerile europarlamentare

Rovana Plumb - Carmen Avram - combo

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la ședinta PSD, susţinut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. La şedinţă a fost validată lista de candidaţi PSD pentru alegerile europarlamentare. Liderul PSD şi-a făcut apariţia mergând cu dificultate, scrie News.ro.

Răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, el a spus că pe Codrin Ştefănescu se poate sprijini întotdeauna.

Liviu Dragnea a citit lista candidaților PSD la europarlamentare, între aceștia regăsindu-se: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Christian Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliță, Emilian Pavel, Doina Pană.

Întrebat de reporteri despre persoanele din afara PSD aflate pe lista candidaților la alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea a susţinut că „nu a fost nicio ezitare din partea colegilor".

„Carmen Avram este o doamnă care apără foarte mult principiul dreptăţii, a militat mereu împotriva abuzurilor, face parte dintr-o echipă de reporteri care nu a cedat la nişte presiuni incredibile, este un patriot şi un om şi care a sprijinit mereu principiile pe care le apără şi PSD. Chris Terheş este un om care în multe momente importante, când alţii tăceau, a avut poziţii publice asumate, a militat şi a susţinut constant lupta împotriva abuzurilor. Maria Grapini este un europarlamentar pe care eu îl apreciez şi tot partidul o apreciază pentru poziţiile pe care le-a avut în Parlamentul European", a afirmat liderul PSD.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Alien check icon
  Pai si Ionel nu-i pe lista?!
  • Like 0
  • @ Alien
   Ei , lasa ca-i vine si lui rindul , o regie autonoma , un minister ,... are balta peste.
   Si vorba aceea , Ionel nu este sotia lui Adrian Ursu , daca ar fi macar sotia lui Gidea , prindea sigur ceva...
   • Like 0
  • @ Alien
   Ionel check icon
   Ma simt onorat domnule Alien. Trebuie sa iti fac cinste !
   • Like 0
  • @ Radu Bogdan
   Ionel check icon
   Bravo ! Este loc..........pentru oricine ! Dar nici pe Alien nu l-am vazut pe listele opozitiei !
   • Like 0


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult