Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Liviu Dragnea, despre prezența lui Klaus Iohannis la ședința de Guvern: „Eu nu-l primeam în curte”

Liviu Dragnea a susținut, joi, că președintele Klaus Iohannis nu avea ce să caute la ședința de Guvern. „Eu nu-l primeam în curte”, a declarat șeful PSD.

Foto: Presidency.ro

„Fiecare om din România are dreptul să se facă de râs cât dorește. În primul rând nu avea ce să caute acolo. A fost ca să citească explicațiile de la Administrația Prezidențială, și-a făcut poză”, a afirmat Dragnea, care a adăugat că doar premierul poate decide asupra adoptării OUG. „Ce face Iohannis dacă Guvernul vrea să dea o ordonanță, orice ordonanță? Merge cu ciocanul la el, cu bâta, îi ia microfonul doamnei Dăncilă?”, a spus Dragnea.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Da despre fatucile alea agresive care se bat pe microfon sa intrebe dude nu zice nimeni nimic? Adica Florian Pittis de 2 ori in 10 min sau paguba de 330 miliarde de euro e Pepsi? Alea primesc intrebarile pe mobil dar habar n-au ce intreaba si mai mult nu inteleg nici ce raspunde Dragnea ca ele si-asa nu stiu, scopul e sa-l enerveze si sa-l provoace, poate scapa un gest o grimasa o replica acida pe care s-o analizeze costumele seara in studio :) Agresivitatea nu inseamna inteligenta si nici ca-ti faci meseria ti-o faci dar ti-o faci prost.
  • Like 0
 • Delia MC Delia MC check icon
  ...sau, cum spun copiii, mergi la scara ta?! Să nu te prind în curtea mea? De când e curtea lui? Aha, acum înțelegem toți: curtea LUI, Ro trecută pe persoană fizică...
  • Like 3
 • Fotografia de mai sus este cât se poate de clară! Ne arată un șef de stat, Iohannis, extrem de îngândurat, dar demn, cu privirea semeață, și un premier al României, Dăncilă, cu privirea în pământ, dar un zâmbet ușor schițat, amuzată parcă, un zâmbet parșiv, cu siguranță. Pe Dăncilă o poți citi foarte ușor. Va merge pe drumul trasat de mafiotul Dragnea. Iohannis, în schimb, nu îți dai seama de ce este îngrijorat.
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Omul e nebun...sau poate...nu e....nu se mai stie.....omul e sigur sustinut din spate de altii....allogeni
  Desi, atacul asupra bancilor ar trebui sa-i ingrijoreze si pe...allogeni.....ca doar ei controleaza domeniul.....sau poate sint "petarde".....
  • Like 0
 • Auzi, Viorico, da? Sa nu te puna dracu' sa-l mai primesti pe Klaus asta in curte la Dragnea ca iese urat.
  • Like 3


Îți recomandăm

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult

Bright Sky - Oana Pellea

„Femeile aflate în situații abuzive au fost prinse într-o cușcă cu lei. Forțate să rămână în domiciliu alături de un partener agresiv, nu li s-a oferit posibilitatea de a pleca mai departe de în jurul blocurilor”, spune Simona Voicescu, directoarea executivă a Asociației Necuvinte, care oferă sprijin victimelor abuzurilor domestice.

Citește mai mult