Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea, despre prezența lui Klaus Iohannis la ședința de Guvern: „Eu nu-l primeam în curte”

Liviu Dragnea a susținut, joi, că președintele Klaus Iohannis nu avea ce să caute la ședința de Guvern. „Eu nu-l primeam în curte”, a declarat șeful PSD.

Foto: Presidency.ro

„Fiecare om din România are dreptul să se facă de râs cât dorește. În primul rând nu avea ce să caute acolo. A fost ca să citească explicațiile de la Administrația Prezidențială, și-a făcut poză”, a afirmat Dragnea, care a adăugat că doar premierul poate decide asupra adoptării OUG. „Ce face Iohannis dacă Guvernul vrea să dea o ordonanță, orice ordonanță? Merge cu ciocanul la el, cu bâta, îi ia microfonul doamnei Dăncilă?”, a spus Dragnea.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Da despre fatucile alea agresive care se bat pe microfon sa intrebe dude nu zice nimeni nimic? Adica Florian Pittis de 2 ori in 10 min sau paguba de 330 miliarde de euro e Pepsi? Alea primesc intrebarile pe mobil dar habar n-au ce intreaba si mai mult nu inteleg nici ce raspunde Dragnea ca ele si-asa nu stiu, scopul e sa-l enerveze si sa-l provoace, poate scapa un gest o grimasa o replica acida pe care s-o analizeze costumele seara in studio :) Agresivitatea nu inseamna inteligenta si nici ca-ti faci meseria ti-o faci dar ti-o faci prost.
  • Like 0
 • Delia MC Delia MC check icon
  ...sau, cum spun copiii, mergi la scara ta?! Să nu te prind în curtea mea? De când e curtea lui? Aha, acum înțelegem toți: curtea LUI, Ro trecută pe persoană fizică...
  • Like 3
 • Fotografia de mai sus este cât se poate de clară! Ne arată un șef de stat, Iohannis, extrem de îngândurat, dar demn, cu privirea semeață, și un premier al României, Dăncilă, cu privirea în pământ, dar un zâmbet ușor schițat, amuzată parcă, un zâmbet parșiv, cu siguranță. Pe Dăncilă o poți citi foarte ușor. Va merge pe drumul trasat de mafiotul Dragnea. Iohannis, în schimb, nu îți dai seama de ce este îngrijorat.
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Omul e nebun...sau poate...nu e....nu se mai stie.....omul e sigur sustinut din spate de altii....allogeni
  Desi, atacul asupra bancilor ar trebui sa-i ingrijoreze si pe...allogeni.....ca doar ei controleaza domeniul.....sau poate sint "petarde".....
  • Like 0
 • Auzi, Viorico, da? Sa nu te puna dracu' sa-l mai primesti pe Klaus asta in curte la Dragnea ca iese urat.
  • Like 3


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult