Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Liviu Dragnea la Antena 3: N-am furat nimic

Liviu Dragnea - Mihai Gâdea

Foto: captură Antena3

Liviu Dragnea a susținut luni seara, la Antena3, că dosarul în care este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat se bazează „pe denunțurile unor turnători speriați de procurori”.

Președintele PSD i-a avertizat pe denunțătorii din dosar că vor suporta consecințele, dar nu a precizat care sunt acestea:„Îmi pare rău că au luat-o pe gheața asta. Minciunile turnătorilor vor ieși la iveală”.

„N-am furat nimic”, a subliniat Liviu Dragnea. „Am aflat că am făcut un grup infracțional organizat. E ca și cum dvs, domnu Gâdea, cu colegii dvs de aici de la camere ați face un grup infracțional organizat”, a conchis Dragnea.

De precizat că dosarul lui Liviu Dragnea a pornit de la sesizarea OLAF care reclamă fraudarea fondurilor europene. Mai multe despre dosar și acuzații aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • A vrut să spună de fapt că nu a furat...nimicuri. El nu-i teleormăneanul care să se mulțumească cu te miri ce.
  • Like 2
 • Fireste, nimeni n-a furat nimic, ei doar au avut putin "noroc in viata" si "au stiut sa se descurce".

  Problema cu individul asta e ca spre deosebire de altii pare cu adevarat disperat si in stare de orice ca sa scape.
  • Like 1
 • Nu este prima data cand infractorul condamnat penal dragnea sustine ca "nu a furat nimic". Asa o fi, insa ce omite specimenul este ca acuzatiile nu sunt de furt - ci in privinta altor infractiuni pare-se comise de ipochimen si gasca lui (acel GIO, a.k.a. pesede). Iar disperarea cu care incearca sa acopere urmele evident ca dovedesc cu prisosinta "nevinovatia" personajului, nu?
  Alo, domnu' penal dragnea, sefu' ...lor, nu va suparati, da' bombonica stie ca nu ati furat - bre? Nu, nu aia veche, asta de acum mai nea! Stie? Apai - naspa!
  Hai - la multi ani cu executare!
  • Like 3


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult