Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea la Antena 3: N-am furat nimic

Liviu Dragnea - Mihai Gâdea

Foto: captură Antena3

Liviu Dragnea a susținut luni seara, la Antena3, că dosarul în care este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat se bazează „pe denunțurile unor turnători speriați de procurori”.

Președintele PSD i-a avertizat pe denunțătorii din dosar că vor suporta consecințele, dar nu a precizat care sunt acestea:„Îmi pare rău că au luat-o pe gheața asta. Minciunile turnătorilor vor ieși la iveală”.

„N-am furat nimic”, a subliniat Liviu Dragnea. „Am aflat că am făcut un grup infracțional organizat. E ca și cum dvs, domnu Gâdea, cu colegii dvs de aici de la camere ați face un grup infracțional organizat”, a conchis Dragnea.

De precizat că dosarul lui Liviu Dragnea a pornit de la sesizarea OLAF care reclamă fraudarea fondurilor europene. Mai multe despre dosar și acuzații aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • A vrut să spună de fapt că nu a furat...nimicuri. El nu-i teleormăneanul care să se mulțumească cu te miri ce.
  • Like 2
 • Fireste, nimeni n-a furat nimic, ei doar au avut putin "noroc in viata" si "au stiut sa se descurce".

  Problema cu individul asta e ca spre deosebire de altii pare cu adevarat disperat si in stare de orice ca sa scape.
  • Like 1
 • Nu este prima data cand infractorul condamnat penal dragnea sustine ca "nu a furat nimic". Asa o fi, insa ce omite specimenul este ca acuzatiile nu sunt de furt - ci in privinta altor infractiuni pare-se comise de ipochimen si gasca lui (acel GIO, a.k.a. pesede). Iar disperarea cu care incearca sa acopere urmele evident ca dovedesc cu prisosinta "nevinovatia" personajului, nu?
  Alo, domnu' penal dragnea, sefu' ...lor, nu va suparati, da' bombonica stie ca nu ati furat - bre? Nu, nu aia veche, asta de acum mai nea! Stie? Apai - naspa!
  Hai - la multi ani cu executare!
  • Like 3


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult