Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Liviu Dragnea la Antena 3: N-am furat nimic

Liviu Dragnea - Mihai Gâdea

Foto: captură Antena3

Liviu Dragnea a susținut luni seara, la Antena3, că dosarul în care este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat se bazează „pe denunțurile unor turnători speriați de procurori”.

Președintele PSD i-a avertizat pe denunțătorii din dosar că vor suporta consecințele, dar nu a precizat care sunt acestea:„Îmi pare rău că au luat-o pe gheața asta. Minciunile turnătorilor vor ieși la iveală”.

„N-am furat nimic”, a subliniat Liviu Dragnea. „Am aflat că am făcut un grup infracțional organizat. E ca și cum dvs, domnu Gâdea, cu colegii dvs de aici de la camere ați face un grup infracțional organizat”, a conchis Dragnea.

De precizat că dosarul lui Liviu Dragnea a pornit de la sesizarea OLAF care reclamă fraudarea fondurilor europene. Mai multe despre dosar și acuzații aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • A vrut să spună de fapt că nu a furat...nimicuri. El nu-i teleormăneanul care să se mulțumească cu te miri ce.
  • Like 2
 • Fireste, nimeni n-a furat nimic, ei doar au avut putin "noroc in viata" si "au stiut sa se descurce".

  Problema cu individul asta e ca spre deosebire de altii pare cu adevarat disperat si in stare de orice ca sa scape.
  • Like 1
 • Nu este prima data cand infractorul condamnat penal dragnea sustine ca "nu a furat nimic". Asa o fi, insa ce omite specimenul este ca acuzatiile nu sunt de furt - ci in privinta altor infractiuni pare-se comise de ipochimen si gasca lui (acel GIO, a.k.a. pesede). Iar disperarea cu care incearca sa acopere urmele evident ca dovedesc cu prisosinta "nevinovatia" personajului, nu?
  Alo, domnu' penal dragnea, sefu' ...lor, nu va suparati, da' bombonica stie ca nu ati furat - bre? Nu, nu aia veche, asta de acum mai nea! Stie? Apai - naspa!
  Hai - la multi ani cu executare!
  • Like 3


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult