Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMag.

Liviu Dragnea la Antena 3: N-am furat nimic

Liviu Dragnea - Mihai Gâdea

Foto: captură Antena3

Liviu Dragnea a susținut luni seara, la Antena3, că dosarul în care este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat se bazează „pe denunțurile unor turnători speriați de procurori”.

Președintele PSD i-a avertizat pe denunțătorii din dosar că vor suporta consecințele, dar nu a precizat care sunt acestea:„Îmi pare rău că au luat-o pe gheața asta. Minciunile turnătorilor vor ieși la iveală”.

„N-am furat nimic”, a subliniat Liviu Dragnea. „Am aflat că am făcut un grup infracțional organizat. E ca și cum dvs, domnu Gâdea, cu colegii dvs de aici de la camere ați face un grup infracțional organizat”, a conchis Dragnea.

De precizat că dosarul lui Liviu Dragnea a pornit de la sesizarea OLAF care reclamă fraudarea fondurilor europene. Mai multe despre dosar și acuzații aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • A vrut să spună de fapt că nu a furat...nimicuri. El nu-i teleormăneanul care să se mulțumească cu te miri ce.
  • Like 2
 • Fireste, nimeni n-a furat nimic, ei doar au avut putin "noroc in viata" si "au stiut sa se descurce".

  Problema cu individul asta e ca spre deosebire de altii pare cu adevarat disperat si in stare de orice ca sa scape.
  • Like 1
 • Nu este prima data cand infractorul condamnat penal dragnea sustine ca "nu a furat nimic". Asa o fi, insa ce omite specimenul este ca acuzatiile nu sunt de furt - ci in privinta altor infractiuni pare-se comise de ipochimen si gasca lui (acel GIO, a.k.a. pesede). Iar disperarea cu care incearca sa acopere urmele evident ca dovedesc cu prisosinta "nevinovatia" personajului, nu?
  Alo, domnu' penal dragnea, sefu' ...lor, nu va suparati, da' bombonica stie ca nu ati furat - bre? Nu, nu aia veche, asta de acum mai nea! Stie? Apai - naspa!
  Hai - la multi ani cu executare!
  • Like 3


Îți recomandăm

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult

Bright Sky - Oana Pellea

„Femeile aflate în situații abuzive au fost prinse într-o cușcă cu lei. Forțate să rămână în domiciliu alături de un partener agresiv, nu li s-a oferit posibilitatea de a pleca mai departe de în jurul blocurilor”, spune Simona Voicescu, directoarea executivă a Asociației Necuvinte, care oferă sprijin victimelor abuzurilor domestice.

Citește mai mult