Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Mărturisirea lui Halep: „Aceasta este noua Simo. După Miami, Darren nu a mai vrut să lucreze cu mine din cauza atitudinii”

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu pentru WTA Insider că după turneul de la Miami antrenorul Darren Cahill nu a mai vrut să lucreze cu ea. Motivul nu a fost legat de eliminarea din sferturi, ci de atitudinea ei, a spus Halep.

„După Miami, el a încetat să lucreze cu mine pentru că era supărat pentru meciul respectiv. Nu pentru că am pierdut, ci din cauza atitudinii mele și a sentimentului că am renunțat. De aceea am început să muncesc din greu la mentalitatea mea și la psihicul eu. Astăzi, am arătat o nouă Simo, care nu mai renunță. Sunt mândră că am reușit să schimb acest lucru într-un timp atât de scurt. Acum vreau doar să lucrez pentru a rămâne așa și pentru a fi mai puternică", a spus Simona Halep în interviul publicat sâmbătă de WTA Insider.

Halep spune că și-a propus să fie calmă și să joace un tenis mai bun, adăugând că îi mulțumește antrenorului său pentru decizia luată. 

„Îl admir şi îl respect pe Darren. Îi mulţumesc pentru decizia luată după Miami. A fost un şoc pentru mine şi m-am gândit doar că trebuie să schimb lucrurile", a mai arătat Simona Halep.

Simona Halep a câștigat sâmbătă seara finala turneului de la Madrid, în fața Kristinei Mladenovic, după un meci care a durat aproape trei ore. Halep își păstrează, astfel, titlul câștigat anul trecut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Felicitari.
    Felicitari ca ai inteles mesajul antrenorului. Care e si mesajul fanilor tai, acela de a fi alaturi cu laude cand le meriti si cu critici atunci cand le meriti.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult