Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Mărturisirea lui Halep: „Aceasta este noua Simo. După Miami, Darren nu a mai vrut să lucreze cu mine din cauza atitudinii”

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu pentru WTA Insider că după turneul de la Miami antrenorul Darren Cahill nu a mai vrut să lucreze cu ea. Motivul nu a fost legat de eliminarea din sferturi, ci de atitudinea ei, a spus Halep.

„După Miami, el a încetat să lucreze cu mine pentru că era supărat pentru meciul respectiv. Nu pentru că am pierdut, ci din cauza atitudinii mele și a sentimentului că am renunțat. De aceea am început să muncesc din greu la mentalitatea mea și la psihicul eu. Astăzi, am arătat o nouă Simo, care nu mai renunță. Sunt mândră că am reușit să schimb acest lucru într-un timp atât de scurt. Acum vreau doar să lucrez pentru a rămâne așa și pentru a fi mai puternică", a spus Simona Halep în interviul publicat sâmbătă de WTA Insider.

Halep spune că și-a propus să fie calmă și să joace un tenis mai bun, adăugând că îi mulțumește antrenorului său pentru decizia luată. 

„Îl admir şi îl respect pe Darren. Îi mulţumesc pentru decizia luată după Miami. A fost un şoc pentru mine şi m-am gândit doar că trebuie să schimb lucrurile", a mai arătat Simona Halep.

Simona Halep a câștigat sâmbătă seara finala turneului de la Madrid, în fața Kristinei Mladenovic, după un meci care a durat aproape trei ore. Halep își păstrează, astfel, titlul câștigat anul trecut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Felicitari.
    Felicitari ca ai inteles mesajul antrenorului. Care e si mesajul fanilor tai, acela de a fi alaturi cu laude cand le meriti si cu critici atunci cand le meriti.
    • Like 0


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult