Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Mărturisirea lui Halep: „Aceasta este noua Simo. După Miami, Darren nu a mai vrut să lucreze cu mine din cauza atitudinii”

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu pentru WTA Insider că după turneul de la Miami antrenorul Darren Cahill nu a mai vrut să lucreze cu ea. Motivul nu a fost legat de eliminarea din sferturi, ci de atitudinea ei, a spus Halep.

„După Miami, el a încetat să lucreze cu mine pentru că era supărat pentru meciul respectiv. Nu pentru că am pierdut, ci din cauza atitudinii mele și a sentimentului că am renunțat. De aceea am început să muncesc din greu la mentalitatea mea și la psihicul eu. Astăzi, am arătat o nouă Simo, care nu mai renunță. Sunt mândră că am reușit să schimb acest lucru într-un timp atât de scurt. Acum vreau doar să lucrez pentru a rămâne așa și pentru a fi mai puternică", a spus Simona Halep în interviul publicat sâmbătă de WTA Insider.

Halep spune că și-a propus să fie calmă și să joace un tenis mai bun, adăugând că îi mulțumește antrenorului său pentru decizia luată. 

„Îl admir şi îl respect pe Darren. Îi mulţumesc pentru decizia luată după Miami. A fost un şoc pentru mine şi m-am gândit doar că trebuie să schimb lucrurile", a mai arătat Simona Halep.

Simona Halep a câștigat sâmbătă seara finala turneului de la Madrid, în fața Kristinei Mladenovic, după un meci care a durat aproape trei ore. Halep își păstrează, astfel, titlul câștigat anul trecut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Felicitari.
    Felicitari ca ai inteles mesajul antrenorului. Care e si mesajul fanilor tai, acela de a fi alaturi cu laude cand le meriti si cu critici atunci cand le meriti.
    • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult