Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Miliardarul Buffett și-a făcut publice taxele pe care le plătește. Șah la Trump

Miliardarul Warren Buffett, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cunoscut ca susținător al candidatului democrat Hillary Clinton la alegerile prezidențiale din SUA, și-a publicat fișele fiscale și l-a provocat luni din nou pe Donald Trump să-şi publice declaraţia asupra achitării impozitelor.

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, a refuzat să-şi publice fișele fiscale, spre deosebire de toţi ceilalţi candidaţi la preşedinţie din istoria modernă a Statelor Unite. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Era obligatoriu? Ca nu cunosc...
    Insa Buffet a facut cunoscut si cum si-a facut primul ( primele) milioane? Si daca e "abonat" la structura de "cadouri " facute de Republicani ? ( cum ar fi, ca sa lamuresc pentru cei mai "timizi" la minte: Oare Sebi Ghita a primit contracte cu Statul? )
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult