Sari la continut

De patru ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește patru ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Miliardarul Buffett și-a făcut publice taxele pe care le plătește. Șah la Trump

Miliardarul Warren Buffett, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cunoscut ca susținător al candidatului democrat Hillary Clinton la alegerile prezidențiale din SUA, și-a publicat fișele fiscale și l-a provocat luni din nou pe Donald Trump să-şi publice declaraţia asupra achitării impozitelor.

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, a refuzat să-şi publice fișele fiscale, spre deosebire de toţi ceilalţi candidaţi la preşedinţie din istoria modernă a Statelor Unite. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Era obligatoriu? Ca nu cunosc...
    Insa Buffet a facut cunoscut si cum si-a facut primul ( primele) milioane? Si daca e "abonat" la structura de "cadouri " facute de Republicani ? ( cum ar fi, ca sa lamuresc pentru cei mai "timizi" la minte: Oare Sebi Ghita a primit contracte cu Statul? )
    • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult