Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Miliardarul Buffett și-a făcut publice taxele pe care le plătește. Șah la Trump

Miliardarul Warren Buffett, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cunoscut ca susținător al candidatului democrat Hillary Clinton la alegerile prezidențiale din SUA, și-a publicat fișele fiscale și l-a provocat luni din nou pe Donald Trump să-şi publice declaraţia asupra achitării impozitelor.

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, a refuzat să-şi publice fișele fiscale, spre deosebire de toţi ceilalţi candidaţi la preşedinţie din istoria modernă a Statelor Unite. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Era obligatoriu? Ca nu cunosc...
    Insa Buffet a facut cunoscut si cum si-a facut primul ( primele) milioane? Si daca e "abonat" la structura de "cadouri " facute de Republicani ? ( cum ar fi, ca sa lamuresc pentru cei mai "timizi" la minte: Oare Sebi Ghita a primit contracte cu Statul? )
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult