Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Miliardarul Buffett și-a făcut publice taxele pe care le plătește. Șah la Trump

Miliardarul Warren Buffett, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cunoscut ca susținător al candidatului democrat Hillary Clinton la alegerile prezidențiale din SUA, și-a publicat fișele fiscale și l-a provocat luni din nou pe Donald Trump să-şi publice declaraţia asupra achitării impozitelor.

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, a refuzat să-şi publice fișele fiscale, spre deosebire de toţi ceilalţi candidaţi la preşedinţie din istoria modernă a Statelor Unite. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Era obligatoriu? Ca nu cunosc...
    Insa Buffet a facut cunoscut si cum si-a facut primul ( primele) milioane? Si daca e "abonat" la structura de "cadouri " facute de Republicani ? ( cum ar fi, ca sa lamuresc pentru cei mai "timizi" la minte: Oare Sebi Ghita a primit contracte cu Statul? )
    • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult