Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după ce ÎPS Pimen a fost adus cu elicopterul la București: „Cei din Suceava au solicitat transferul, neavând posibilitatea să gestioneze situația”

Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit la matinalul Digi FM despre transferul lui ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților la București, după ce a fost infectat cu coronavirus.

ÎPS Pimen a fost adus la București, cu elicopterul, în cursul nopții și internat la Institutul Matei Balș.

„Starea sa este stabilă în acest moment. Cei din Suceava au solicitat transferul, neavând posibilitatea să gestioneze situația. S-a luat legătura și cu clinicile din București, și cu clinicile din Iași, cu domnul Arafat. Decizia a fost luată, pentru că mai era înafară de IPS Pimen și un tânăr intubat într-o stare gravă și atunci amândoi au fost aduși la București”, a spus Nelu Tătaru.

Un singur pacient cu Covid mai fusese transferat cu elicopterul de la Suceava, cel mai mare focar din țară

Înaintea Arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Pimen, un singur pacient infectat cu COVID-19 a mai fost transferat cu elicopterul de la Suceava, a precizat marți Grupul de Comunicare Strategică, la solicitarea HotNews.ro

Foto: Inquam Photos/Justinel Stavaru

Transferul a avut loc pe 11 aprilie, iar pacientul era în stare gravă. Împreună cu ÎPS Pimen a mai fost transportat un alt bolnav,

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • antonia check icon
  Cei cu bani, cei influenti...vor trai; ceilalti...
  Dar oare cine ii va mai sluji daca c e i l a l t i nu vor mai fi ?
  • Like 0
 • IC Tosca IC Tosca check icon
  "Egzista o esplicatie" A lu" Nelu, a lu" Nelu, hai la joc...ma facu mama ministru, cu...noroc...Da ce vreti bai, ratanilor,,,INALT Prea SFINTIA sa "merge" cu desalata de ambulantie, la tratamente, ca ultimu" prostan....Bai !!! Avem un nume, avem valoare...si nici la " cadelniti" nu ne doare....PNL, PNL...cel mai tare-n USL....Dute-n...PLUA ME !!!!
  • Like 0
 • Cei de la Suceava nu au fost în stare să gestioneze nici diareea senatorului PSD. Cred că astea sunt pretexte şi încă unele foarte slabe. Mă aşteptam la mai mult de la dl. Tătaru. Nu e corect să monopolizezi un elicopter care altfel ar fi adus la spital poate un tânăr pe moarte sau un bătrân sărac, ptr un preot de 91 ani, fie el chiar şi arhiepiscop. Apropo, suntem stat laic, nu ar trebui să existe tratament preferenţial ptr liderii niciunui cult religios. Iar cetăţenii să beneficieze de drepturi egale.
  • Like 4


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult