Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Monica Niculescu și Hao-Ching Chan au pierdut finala la dublu de la Wimbledon

Monica Niculescu

UPDATE. Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu//Hao-Ching Chan a pierdut cu 0-6, 0-6 finala de la Wimbledon.

Știrea inițială:

Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu//Hao-Ching Chan va juca sâmbătă în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon.

Cap de serie numărul 9, Niculescu şi Chan au învins vineri cu 7-6(4), 4-6, 9-7 perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), după o partidă de trei ore. 

În finala de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon ele vor întâlni rusoaicele Makarova/Vesnina, cap de serie numărul doi.

„Mă simt incredibil! Puțin obosită, de ce să mint, cred că am jucat trei ore, nu? Ce să zic, nici n-am cuvinte, finală. Doamne, e incredibil!”, a spus Monica Niculescu după victoria din partida cu perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia).

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Monica merita felicitata pentru ce face in tenisul mondial, pentru ca a jucat finala de la Wimbledon. In multe stiri de presa sau folosit titlui nu tocmai fericite, dar acestea sunt limitele in anumite zone ale presei din Romania. Felicitari Monica!
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult