Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Monica Niculescu și Hao-Ching Chan au pierdut finala la dublu de la Wimbledon

Monica Niculescu

UPDATE. Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu//Hao-Ching Chan a pierdut cu 0-6, 0-6 finala de la Wimbledon.

Știrea inițială:

Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu//Hao-Ching Chan va juca sâmbătă în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon.

Cap de serie numărul 9, Niculescu şi Chan au învins vineri cu 7-6(4), 4-6, 9-7 perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), după o partidă de trei ore. 

În finala de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon ele vor întâlni rusoaicele Makarova/Vesnina, cap de serie numărul doi.

„Mă simt incredibil! Puțin obosită, de ce să mint, cred că am jucat trei ore, nu? Ce să zic, nici n-am cuvinte, finală. Doamne, e incredibil!”, a spus Monica Niculescu după victoria din partida cu perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia).

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Monica merita felicitata pentru ce face in tenisul mondial, pentru ca a jucat finala de la Wimbledon. In multe stiri de presa sau folosit titlui nu tocmai fericite, dar acestea sunt limitele in anumite zone ale presei din Romania. Felicitari Monica!
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult