Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Monica Niculescu și Hao-Ching Chan au pierdut finala la dublu de la Wimbledon

Monica Niculescu

UPDATE. Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu//Hao-Ching Chan a pierdut cu 0-6, 0-6 finala de la Wimbledon.

Știrea inițială:

Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu//Hao-Ching Chan va juca sâmbătă în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon.

Cap de serie numărul 9, Niculescu şi Chan au învins vineri cu 7-6(4), 4-6, 9-7 perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), după o partidă de trei ore. 

În finala de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon ele vor întâlni rusoaicele Makarova/Vesnina, cap de serie numărul doi.

„Mă simt incredibil! Puțin obosită, de ce să mint, cred că am jucat trei ore, nu? Ce să zic, nici n-am cuvinte, finală. Doamne, e incredibil!”, a spus Monica Niculescu după victoria din partida cu perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia).

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Monica merita felicitata pentru ce face in tenisul mondial, pentru ca a jucat finala de la Wimbledon. In multe stiri de presa sau folosit titlui nu tocmai fericite, dar acestea sunt limitele in anumite zone ale presei din Romania. Felicitari Monica!
    • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult