Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Mouratoglou recunoaște mult prea târziu... Simonei cine îi dă înapoi viața pierdută?

Simona HAlep - Foto: Clive Brunskill / Getty images / Profimedia

Foto: Clive Brunskill / Getty images / Profimedia

După ce Simona s-a zbătut singură să se apere, după ce a trecut singură prin calvarul de a deveni, din campioană, trișoare în ochii multora, după ce a repetat obsedant, inocent și sigură pe ea, deși mulți nu o credeau, că nu a luat nicio substanță dopantă, după ce a primit o suspendare de patru ani, ceea ce este imens și sinonim cu o excludere din lumea tenisului la vârsta ei, Mouratoglou recunoaște că el este cel care i-a dat Simonei suplimentul contaminat.

Dacă e nevinovată - și eu cred asta - e inuman ceea ce i s-a întâmplat. S-a aruncat cu noroi în munca ei de o viață și s-a pus sub semnul îndoielii tot ceea ce a realizat.

Oricine în locul ei ar fi clacat psihic. Ea a ales să lupte. A ales să nu dea niciun pas înapoi.

Studiindu-i comportamentul, am convingerea că va lupta până la capăt pentru dreptate și adevăr, pentru imaginea ei de sportivă și om.

Și după toată această luptă dusă până acum de una singură și care ar fi îngenuncheat până și un elefant, când s-au convins mulți că românca noastră nu va ceda și nici nu se va lăsa doborâtă, recunoaște și Mouratoglou că el i-a dat suplimentul contaminat.

Întreb și eu după ce am citit știrea: Simonei cine îi dă viața pierdută înapoi? 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult