Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Ne pregătim de noi restricții. Incidența în București a trecut de 4 la mia de locuitori, în ziua Congresului PNL cu 5.000 de delegați

Congres PNL 2021

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

7.676 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, iar incidența a crescut de la 3,77 la 4,1 la mia de locuitori, chiar în ziua în care la Romexpo se desfășoară, în spațiu închis, congresul PNL cu 5.000 de delegați.

Vineri noapte, Capitala a intrat în scenariul roșu, iar certificatul verde COVID a devenit obligatoriu pentru accesul în săli de spectacole, la evenimente private, în săli săli de sport, în localuri și în zonele de restaurante din malluri, acestea urmând să funcționeze la capacitate redusă.

În condițiile în care rata de incidență Covid a crescut de miercuri până sâmbătă de la 3,3 la mie la 4,1 la mie, nu mai este multă vreme până când Capitala va atinge pragul de 6 la mie, de la care școlile vor fi închise, va fi introdusă carantina de noapte pe timp de weekend, iar magazinele își vor reduce programul de funcționare.

Deja acest ,lucru se întâmplă în 7 localități dion jurul Bucureștiului: Afumați, Bragadiru, Chiajna, Dobroești, Mogoșoaia, Popești - Leordeni, Voluntari.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult