Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Orban, despre acordul între MAI și BOR: N-am intrat într-o analiză de detaliu. Numai cine nu muncește nu greșește

Ludovic Orban - Marcel Vela - Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara, la Digi24, că nu a cunoscut toate detaliile primei versiuni a acordului încheiat de între Ministerul de Interne și Patriarhia Română pentru sărbătorile de Paște. Acordul, care permitea enoriașilor să se deplaseze la biserică de Paște, a fost criticat de președintele Klaus Iohannis, iar ulterior a fost modificat.

„A existat o discuție legată de condițiile de sărbătorire a Paștelui, ministrul Vela a semnat un acord cu Preafericitul Patriarh, n-am intrat într-o analiză de detaliu, acordul mi-a fost transmis după semnare. Important e să fii atent la reacții, să acționezi. Numai cine nu muncește nu greșește”, a spus Ludovic Orban la Digi24, precizând că a urmărit toate reacțiile, iar poziția președintelui a fost „clară”.

Premierul a subliniat că important este că acest acord a fost modificat ulterior și că „la ora actuală este conform tuturor ordonanțelor și recomandărilor specialiștilor epidemiologi”. „Riscurile de transmitere sunt aproape inexistente acum”, a adăugat Ludovic Orban, mulțumindu-i și Patriarhului Daniel pentru „înțelegere și deschidere”.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ca sa parafrazez putin, numai cine nu gandeste - se tampeste!
    Cum vine asta: "Riscurile de transmitere sunt aproape inexistente acum"? Adica nu sunt nule, ci doar pe aici - pe colo. Daca am incerca sa masuram, oare pana la cate decese pot fi considerate riscurile "aproape inexistente"?
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult