Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

OSCAR 2017. „La La Land” anunțat, din greșeală, câștigător în locul lui „Moonlight”. Lista completă a câștigătorilor

Duminică noapte, au fost decernate la Los Angeles premiile Academiei Americane de Film. Faye Dunaway și Warren Beatty au anunțat greșit câștigătorul premiului pentru cel mai bun film, Faye Dunaway spunând că trofeul merge la „La La Land”, în loc de „Moonlight”. Eroarea a fost corectată după ce echipa „La La Land” se afla deja pe scenă și își primise statuetele.

Beatty a spus pe scenă că a primit un plic greșit și că a văzut pe foaie numele Emmei Stone, câștigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriță pentru rolul din „La La Land”. „Am ținut tot timpul plicul meu cu premiul pentru Cea mai bună actriță. Nu știu ce poveste s-a spus, am vrut doar să știți de la mine”, a reacționat actrița Emma Stone.

„Lucrurile se întâmplă. Oamenii de la „La La Land” au reacționat atât de frumos. Nu-mi pot imagina cum e să fii în locul lor”, a spus Barry Jenkins, regizorul filmului „Moonlight”, potrivit The Guardian.

Mai jos, momentul în care echipa „La La Land” află că este vorba despre o greșeală și gestionează extrem de bine situația, anunțând mai departe numărul adevăratului câștigător.

Marele favorit al serii, „La La Land”, care a avut nu mai puțin de 14 nominalizări a obținut 6 trofee, între care premiile pentru Cea mai bună actriță și Cel mai bun regizor, Damien Chazelle fiind cel mai tânăr laureat al premiului pentru regie din istoria premiilor Oscar.

Cel mai bun actor a fost desemnat Casey Affleck, pentru prestația din „Manchester by The Sea”.

LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR

Cel mai bun film Moonlight

Cea mai bună actriță Emma Stone (La La Land)

Cel mai bun actor Casey Affleck (Manchester by the Sea)

Cel mai bun scenariu original Manchester by the Sea

Cel mai bun scenariu adaptat Moonlight

Cel mai bun regizor Damien Chazelle (La La Land)

Cel mai bun actor în rol secundar Mahershala Ali (Moonlight)

Cea mai bună actriță în rol secundar Viola Davis (Fences)

Cel mai bun film străin The Salesman

Cel mai bun scurtmetraj de animație Piper

Cel mai bun film de animație Zootopia

Cea mai bună scenografie La La Land

Cele mai bune efecte vizuale Cartea Junglei

Cel mai bun montaj Hacksaw Ridge

Cel mai bun scurtmetraj documentar The White Helmets

Cel mai bun scurtmetraj Sing

Cea mai bună imagine La La Land

Cea mai bună coloană sonoră La La Land

Cel mai bun cântec City of Stars (La La Land)

Cel mai bun machiaj Suicide Squad

Cele mai bune costume Fantastic Beasts and Where to Find Them

Cel mai bun documentar OJ: Made in America

Cel mai bun montaj de sunet Arrival

Cel mai bun mixaj de sunet Hacksaw Ridge

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Telemunca

Odată cu răspândirea noului coronavirus de la o țară la alta, companiile din toată lumea și-au schimbat politica de resurse umane și și-au încurajat angajații să lucreze la distanță pentru a preveni extinderea epidemiei. O decizie care ține de supraviețuirea biologică, dar și de supraviețuirea ca business. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Recul

Povestea Recul începe în 2015, când regizorul Vlad Dragomirescu și actorul Bogdan Untilă și-au propus să creeze un incubator pentru proiecte culturale independente, care să cuprindă două direcții: teatrul de improvizație și teatrul clasic.

Citește mai mult

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult