Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

OSCAR 2017. „La La Land” anunțat, din greșeală, câștigător în locul lui „Moonlight”. Lista completă a câștigătorilor

Duminică noapte, au fost decernate la Los Angeles premiile Academiei Americane de Film. Faye Dunaway și Warren Beatty au anunțat greșit câștigătorul premiului pentru cel mai bun film, Faye Dunaway spunând că trofeul merge la „La La Land”, în loc de „Moonlight”. Eroarea a fost corectată după ce echipa „La La Land” se afla deja pe scenă și își primise statuetele.

Beatty a spus pe scenă că a primit un plic greșit și că a văzut pe foaie numele Emmei Stone, câștigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriță pentru rolul din „La La Land”. „Am ținut tot timpul plicul meu cu premiul pentru Cea mai bună actriță. Nu știu ce poveste s-a spus, am vrut doar să știți de la mine”, a reacționat actrița Emma Stone.

„Lucrurile se întâmplă. Oamenii de la „La La Land” au reacționat atât de frumos. Nu-mi pot imagina cum e să fii în locul lor”, a spus Barry Jenkins, regizorul filmului „Moonlight”, potrivit The Guardian.

Mai jos, momentul în care echipa „La La Land” află că este vorba despre o greșeală și gestionează extrem de bine situația, anunțând mai departe numărul adevăratului câștigător.

Marele favorit al serii, „La La Land”, care a avut nu mai puțin de 14 nominalizări a obținut 6 trofee, între care premiile pentru Cea mai bună actriță și Cel mai bun regizor, Damien Chazelle fiind cel mai tânăr laureat al premiului pentru regie din istoria premiilor Oscar.

Cel mai bun actor a fost desemnat Casey Affleck, pentru prestația din „Manchester by The Sea”.

LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR

Cel mai bun film Moonlight

Cea mai bună actriță Emma Stone (La La Land)

Cel mai bun actor Casey Affleck (Manchester by the Sea)

Cel mai bun scenariu original Manchester by the Sea

Cel mai bun scenariu adaptat Moonlight

Cel mai bun regizor Damien Chazelle (La La Land)

Cel mai bun actor în rol secundar Mahershala Ali (Moonlight)

Cea mai bună actriță în rol secundar Viola Davis (Fences)

Cel mai bun film străin The Salesman

Cel mai bun scurtmetraj de animație Piper

Cel mai bun film de animație Zootopia

Cea mai bună scenografie La La Land

Cele mai bune efecte vizuale Cartea Junglei

Cel mai bun montaj Hacksaw Ridge

Cel mai bun scurtmetraj documentar The White Helmets

Cel mai bun scurtmetraj Sing

Cea mai bună imagine La La Land

Cea mai bună coloană sonoră La La Land

Cel mai bun cântec City of Stars (La La Land)

Cel mai bun machiaj Suicide Squad

Cele mai bune costume Fantastic Beasts and Where to Find Them

Cel mai bun documentar OJ: Made in America

Cel mai bun montaj de sunet Arrival

Cel mai bun mixaj de sunet Hacksaw Ridge

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult