Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

OSCAR 2017. „La La Land” anunțat, din greșeală, câștigător în locul lui „Moonlight”. Lista completă a câștigătorilor

Duminică noapte, au fost decernate la Los Angeles premiile Academiei Americane de Film. Faye Dunaway și Warren Beatty au anunțat greșit câștigătorul premiului pentru cel mai bun film, Faye Dunaway spunând că trofeul merge la „La La Land”, în loc de „Moonlight”. Eroarea a fost corectată după ce echipa „La La Land” se afla deja pe scenă și își primise statuetele.

Beatty a spus pe scenă că a primit un plic greșit și că a văzut pe foaie numele Emmei Stone, câștigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriță pentru rolul din „La La Land”. „Am ținut tot timpul plicul meu cu premiul pentru Cea mai bună actriță. Nu știu ce poveste s-a spus, am vrut doar să știți de la mine”, a reacționat actrița Emma Stone.

„Lucrurile se întâmplă. Oamenii de la „La La Land” au reacționat atât de frumos. Nu-mi pot imagina cum e să fii în locul lor”, a spus Barry Jenkins, regizorul filmului „Moonlight”, potrivit The Guardian.

Mai jos, momentul în care echipa „La La Land” află că este vorba despre o greșeală și gestionează extrem de bine situația, anunțând mai departe numărul adevăratului câștigător.

Marele favorit al serii, „La La Land”, care a avut nu mai puțin de 14 nominalizări a obținut 6 trofee, între care premiile pentru Cea mai bună actriță și Cel mai bun regizor, Damien Chazelle fiind cel mai tânăr laureat al premiului pentru regie din istoria premiilor Oscar.

Cel mai bun actor a fost desemnat Casey Affleck, pentru prestația din „Manchester by The Sea”.

LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR

Cel mai bun film Moonlight

Cea mai bună actriță Emma Stone (La La Land)

Cel mai bun actor Casey Affleck (Manchester by the Sea)

Cel mai bun scenariu original Manchester by the Sea

Cel mai bun scenariu adaptat Moonlight

Cel mai bun regizor Damien Chazelle (La La Land)

Cel mai bun actor în rol secundar Mahershala Ali (Moonlight)

Cea mai bună actriță în rol secundar Viola Davis (Fences)

Cel mai bun film străin The Salesman

Cel mai bun scurtmetraj de animație Piper

Cel mai bun film de animație Zootopia

Cea mai bună scenografie La La Land

Cele mai bune efecte vizuale Cartea Junglei

Cel mai bun montaj Hacksaw Ridge

Cel mai bun scurtmetraj documentar The White Helmets

Cel mai bun scurtmetraj Sing

Cea mai bună imagine La La Land

Cea mai bună coloană sonoră La La Land

Cel mai bun cântec City of Stars (La La Land)

Cel mai bun machiaj Suicide Squad

Cele mai bune costume Fantastic Beasts and Where to Find Them

Cel mai bun documentar OJ: Made in America

Cel mai bun montaj de sunet Arrival

Cel mai bun mixaj de sunet Hacksaw Ridge

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult