Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Părintele Francisc Doboș: „Nu fiți șoșolani sau șoșociști”

Diana Șoșoacă, protest antimască

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

După protestele anti-mască de sâmbătă, părintele Francisc Doboș a lansat un îndemn - „Nu fiți șoșolani sau șoșociști”, și a folosit în sprijinul lui un argument inspirat din Biblie.

„Nu fiți șoșolani sau șoșociști 

Pe vremea lui Cristos, zeloții & Co l-au preferat pe Baraba în locul lui Isus.

Asta pentru că:

Baraba făcea răscoale.

Isus, în schimb, convertea/vindeca inimi.

Voi?!”, a scris Francisc Doboș pe Facebook.

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost  sâmbătă unul dintre cei mai vizibili participanți la protestul împotriva măsurilor de prevenirea a infectării cu coronavirus, la care a dansat  pe piesa „Another brick in the wall” a trupei Pink Floyd.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • E simplu, Sosoaca incalca legea desi e cica parlamentar, pentru astia nu exista pedepse? Amenzi, trimitere in judecata, etc? Femeia asta e cel mai penibil specimen feminin pe care am putut sa il vad!
  • Like 6
 • Protestele de sâmbătă demonstreaza ca statul este vulnerabil, ca autoritațile statului desi sunt investite prin lege să acționeze ferm impotriva celor care incita la dezordine sunt ingenuncheate de o hoarda de “ haiduci” urbani!
  Dacă autoritățile sunt copleșite de “personalitatea” d nei Șoșoacă in curând parlamentul țării va deveni teatru de operațiuni al acestei bubuline urlatoare!
  • Like 6
  • @ Marioara Comsa
   Dan check icon
   Cred ca, acesta individa ,, sosoaca,, , cu multe frustrari si bolnava psihic dupa puetre politica , se bazeaza pe faptul ca ;
   -- NU ar fi , legile clare in acest domeniu al Covid ,
   -- Am inteles ca ,a fost mendata ptr ,nepurtarea mastii ,,dar ea ,, va scoate asul din maneca ,, cu acea Adeverinta se pare ca este putin falsa, si isi va anula Amenzile .Caci asa urla si se lauda pe la televiziunile de scandal rtv si hrzanua 3 ,unde este abonata ,,,la discordie si Minciuna multa, Este foarte grav ,ca ; avem in parlament asa ceva, ! In parlament ,trebuie sa fie oameni normali ,onesti ,care sa fie de bun exemplu ptr popor
   • Like 2


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult