Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Părintele Francisc Doboș: „Nu fiți șoșolani sau șoșociști”

Diana Șoșoacă, protest antimască

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

După protestele anti-mască de sâmbătă, părintele Francisc Doboș a lansat un îndemn - „Nu fiți șoșolani sau șoșociști”, și a folosit în sprijinul lui un argument inspirat din Biblie.

„Nu fiți șoșolani sau șoșociști 

Pe vremea lui Cristos, zeloții & Co l-au preferat pe Baraba în locul lui Isus.

Asta pentru că:

Baraba făcea răscoale.

Isus, în schimb, convertea/vindeca inimi.

Voi?!”, a scris Francisc Doboș pe Facebook.

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost  sâmbătă unul dintre cei mai vizibili participanți la protestul împotriva măsurilor de prevenirea a infectării cu coronavirus, la care a dansat  pe piesa „Another brick in the wall” a trupei Pink Floyd.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • E simplu, Sosoaca incalca legea desi e cica parlamentar, pentru astia nu exista pedepse? Amenzi, trimitere in judecata, etc? Femeia asta e cel mai penibil specimen feminin pe care am putut sa il vad!
  • Like 6
 • Protestele de sâmbătă demonstreaza ca statul este vulnerabil, ca autoritațile statului desi sunt investite prin lege să acționeze ferm impotriva celor care incita la dezordine sunt ingenuncheate de o hoarda de “ haiduci” urbani!
  Dacă autoritățile sunt copleșite de “personalitatea” d nei Șoșoacă in curând parlamentul țării va deveni teatru de operațiuni al acestei bubuline urlatoare!
  • Like 6
  • @ Marioara Comsa
   Dan check icon
   Cred ca, acesta individa ,, sosoaca,, , cu multe frustrari si bolnava psihic dupa puetre politica , se bazeaza pe faptul ca ;
   -- NU ar fi , legile clare in acest domeniu al Covid ,
   -- Am inteles ca ,a fost mendata ptr ,nepurtarea mastii ,,dar ea ,, va scoate asul din maneca ,, cu acea Adeverinta se pare ca este putin falsa, si isi va anula Amenzile .Caci asa urla si se lauda pe la televiziunile de scandal rtv si hrzanua 3 ,unde este abonata ,,,la discordie si Minciuna multa, Este foarte grav ,ca ; avem in parlament asa ceva, ! In parlament ,trebuie sa fie oameni normali ,onesti ,care sa fie de bun exemplu ptr popor
   • Like 2


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult