Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Premierul Florin Cîțu, mesaj pe Facebook, a doua zi după ce l-a demis pe ministrul Justiției: „Succes, România! Astăzi câștigăm big time!”. Iohannis a semnat decizia de revocare a lui Stelian Ion

Florin Citu cu masca

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Premierul Florin Cîțu a postat un mesaj pe Facebook joi dimineață, la câteva ore după ce a decis revocarea ministrului Justiției Stelian Ion. „Succes, România! Astăzi câștigăm big time!”, a scris premierul, cel mai probabil cu referire la partida de fotbal a naționalei de joi seara cu Islanda.

Liderii USR PLUS au anunțat că vor susține o moțiune de cenzură împotriva guvernului dacă Florin Cîțu va rămâne în funcția de premier. 

Florin Cîțu a anunțat miercuri seară că l-a revocat pe ministrul Justiției, Stelian Ion, pe motiv că nu a avizat proiectul PNDL3 sau „Anghel Saligny”, un program cu o valoare de 50 de miliarde de lei, bani ce ar urma să fie alocați către autoritățile locale. Liderii USR PLUS se opun intrării în vigoare a programului „Anghel Saligny” în actuala formă și despre care spun că ar fi o continuare a precedentelor programe PNDL în cazul cărora banii nu au fost cheltuiți responsabil de mulți dintre primari.

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decizia de revocare a ministrului Justiției Stelian Ion. Lucian Bode devine interimar la Justiție.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Poate Stelian Ion nu era cel mai bun ministru al justitiei , dar Lucian Bode se pricepe sigur ... daca romanii cred ca asa se face politica atunci vreau sa va reamintesc cum ii schimba Dragnea pe ministri dupa cum era necesar sa dea cu subsemnatul . El vroia sa scape de puscarie , Catu vrea sa castige alegerile cu mita numita PNDL3 .
  Cred ca il inteleg mai degraba pe primul...
  • Like 0
  • @ Radu Bogdan
   Caracteristic romanului: intotdeauna il intelege, admira, caineaza pe cel mai borfas si ticalos. Am mai vazut asta cand cu crucificarea lui cristos.
   • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult