Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Producătorii români se pot înscrie gratuit pe o hartă online pentru a putea fi găsiți mai ușor de potențialii clienți

Harta producatori

Foto startupcafe.ro

Producătorii români de miere, de produse agroalimentare, hand-made, articole sanitare și alte categorii se pot înscrie gratuit pe o hartă online, producatoridinromania.ro, pentru a putea fi identificați și găsiți mai ușor de către potențialii clienți. 

Harta producătorilor locali români a fost realizată de doi tineri din Ajud, județul Vrancea, Andrei Ilie, student la Politehnică, la Automatică și Calculatoare și Mihai Feraru, student la Universitatea București, la Mate-Info, scrie Startupcafe.ro.

„Orice producător se poate înscrie pe platformă printr-un Google Form, foarte ușor, iar noi îi adăugăm manual, pentru că încă suntem în dezvotare pe partea tehnică. În momentul de față este totul gratuit, atât pentru producători, cât și pentru dezvoltatori”, a spus Andrei Ilie pentru StartupCafe.ro.

Pentru a intra în platformă, producătorii trebuie să aibă o formă juridică legală, să trimită o adresă validă, să aleagă o categorie validă dintre cele care sunt în formularul de contact: agroalimentar, prelucrare lemn, prelucrare metal, etc. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Felicitari tinerilor inteligenti(Andrei Ilies si Mihai Feraru)care vin in sprijinul producatorilor locali.
    • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult