Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Producătorii români se pot înscrie gratuit pe o hartă online pentru a putea fi găsiți mai ușor de potențialii clienți

Harta producatori

Foto startupcafe.ro

Producătorii români de miere, de produse agroalimentare, hand-made, articole sanitare și alte categorii se pot înscrie gratuit pe o hartă online, producatoridinromania.ro, pentru a putea fi identificați și găsiți mai ușor de către potențialii clienți. 

Harta producătorilor locali români a fost realizată de doi tineri din Ajud, județul Vrancea, Andrei Ilie, student la Politehnică, la Automatică și Calculatoare și Mihai Feraru, student la Universitatea București, la Mate-Info, scrie Startupcafe.ro.

„Orice producător se poate înscrie pe platformă printr-un Google Form, foarte ușor, iar noi îi adăugăm manual, pentru că încă suntem în dezvotare pe partea tehnică. În momentul de față este totul gratuit, atât pentru producători, cât și pentru dezvoltatori”, a spus Andrei Ilie pentru StartupCafe.ro.

Pentru a intra în platformă, producătorii trebuie să aibă o formă juridică legală, să trimită o adresă validă, să aleagă o categorie validă dintre cele care sunt în formularul de contact: agroalimentar, prelucrare lemn, prelucrare metal, etc. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Felicitari tinerilor inteligenti(Andrei Ilies si Mihai Feraru)care vin in sprijinul producatorilor locali.
    • Like 0


Îți recomandăm