Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Răbufnirea „moromețiană” a actorului Victor Rebengiuc în timpul emisiunii „În fața ta” de la Digi24: „Bolnavilor de avere, de unde să vă dau mai mult, dacă atâta e?” 

Victor Rebengiuc - Vlad Bâscă

Foto: Vlad Bâscă

Moment „moromețian” al actorului Victor Rebengiuc în ediția de sâmbătă a emisiunii „În fața ta” de la Digi 24 (emisiunea se difuzează la ora 13.30). Întrebat ce le-ar spune Ilie Moromete românilor care așteaptă ca Partidul „să le aducă mai mulți bani în buzunare”, Victor Rebengiuc a folosit o replică din roman.

PSD spune electoratului că a mărit pensiile și salariile și susține că a adus bănăstare României. O bunăstare iluzorie, avertizează actorul Victor Rebengiuc, invitat în emisiunea „În fața ta” de la Digi24. 

„Când spun așa ceva: o să aveți, o să vă dăm, nu te întrebi de unde or avea banii? Ei se împrumută la dobânzi mari, acești bani vor trebui dați înapoi, cine îi va da?! Noi și urmașii noștri. Copiii, nepoții... Vor trebui să plătească pentru o iluzorie bunăstare pe care am avut-o. Când a primit foița cu un salariu mărit, a doua zi, a și venit inflația, au venit taxele. Pentru ca să poată să scoată banii”, a explicat Victor Rebengiuc.

Ce ar spune Ilie Moromete despre felul în care evoluează România astăzi?

„Bolnavilor de avere, de unde să vă dau mai mult, dacă atâta e? Vreți să ies la drumul mare și să omor? Asta spunea Moromete. Trebuie să fii chibzuit. O gospodărire a unei familii și a unui stat se face cu gândire, cum facem mai mulți bani, producem, investim în economie, economia produce, asigură locuri de muncă”, a spus Victor Rebengiuc.

Emisiunea „În fața ta”, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbătă și duminică de la 13.30 la Digi24. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Sa putem aplica lucrurile acestea, fiecare in viata lui, trebuie sa ne indragostim de-a binelea. Cum ?

    "Sa credem in Dumnezeu ..." pentru ca el ne-a dat-o ... si sa vorbim de ea, cum a facut Cristos ... si daca acesta este dreptul familiei, fie bine pentru fiecare ...

    Acest patriotism trebe sa il recunosc ca l-am invata de la Mel Gibson, din filmele lui, omul e atat de real, de om ... incat aceste lucruri sunt greu sa nu le iei, gratis, trec prin ecran ... si ii multumesc pe acesta cale.

    Noi am crescut institutionalizati, ca gasca este sfanta ... ca destinul e national ... si ne-a scapat printre degete, dragostea de pamant, de tara, ... de viata ... chiar si pacatul originar, este original ... trebe sa ne revenim in fire ... chiar si in firea institutionala ...
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult