Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Răbufnirea „moromețiană” a actorului Victor Rebengiuc în timpul emisiunii „În fața ta” de la Digi24: „Bolnavilor de avere, de unde să vă dau mai mult, dacă atâta e?” 

Victor Rebengiuc - Vlad Bâscă

Foto: Vlad Bâscă

Moment „moromețian” al actorului Victor Rebengiuc în ediția de sâmbătă a emisiunii „În fața ta” de la Digi 24 (emisiunea se difuzează la ora 13.30). Întrebat ce le-ar spune Ilie Moromete românilor care așteaptă ca Partidul „să le aducă mai mulți bani în buzunare”, Victor Rebengiuc a folosit o replică din roman.

PSD spune electoratului că a mărit pensiile și salariile și susține că a adus bănăstare României. O bunăstare iluzorie, avertizează actorul Victor Rebengiuc, invitat în emisiunea „În fața ta” de la Digi24. 

„Când spun așa ceva: o să aveți, o să vă dăm, nu te întrebi de unde or avea banii? Ei se împrumută la dobânzi mari, acești bani vor trebui dați înapoi, cine îi va da?! Noi și urmașii noștri. Copiii, nepoții... Vor trebui să plătească pentru o iluzorie bunăstare pe care am avut-o. Când a primit foița cu un salariu mărit, a doua zi, a și venit inflația, au venit taxele. Pentru ca să poată să scoată banii”, a explicat Victor Rebengiuc.

Ce ar spune Ilie Moromete despre felul în care evoluează România astăzi?

„Bolnavilor de avere, de unde să vă dau mai mult, dacă atâta e? Vreți să ies la drumul mare și să omor? Asta spunea Moromete. Trebuie să fii chibzuit. O gospodărire a unei familii și a unui stat se face cu gândire, cum facem mai mulți bani, producem, investim în economie, economia produce, asigură locuri de muncă”, a spus Victor Rebengiuc.

Emisiunea „În fața ta”, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbătă și duminică de la 13.30 la Digi24. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Sa putem aplica lucrurile acestea, fiecare in viata lui, trebuie sa ne indragostim de-a binelea. Cum ?

    "Sa credem in Dumnezeu ..." pentru ca el ne-a dat-o ... si sa vorbim de ea, cum a facut Cristos ... si daca acesta este dreptul familiei, fie bine pentru fiecare ...

    Acest patriotism trebe sa il recunosc ca l-am invata de la Mel Gibson, din filmele lui, omul e atat de real, de om ... incat aceste lucruri sunt greu sa nu le iei, gratis, trec prin ecran ... si ii multumesc pe acesta cale.

    Noi am crescut institutionalizati, ca gasca este sfanta ... ca destinul e national ... si ne-a scapat printre degete, dragostea de pamant, de tara, ... de viata ... chiar si pacatul originar, este original ... trebe sa ne revenim in fire ... chiar si in firea institutionala ...
    • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult