Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Radu Crăciun, la Digi24, „În fața ta”: „Cu cât suntem mai lacomi astăzi, cu atât vor avea mai mult de plătit copiii și nepoții”

Radu Crăciun

(Foto captura video)

Lăcomia noastră ne îndatorează copiii şi nepoţii, spune Radu Crăciun, șef BCR Pensii, invitat joi seara la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24. 

„Cu cât suntem noi mai lacomi astăzi, cu atât vor avea mai mult de plătit în viitor copiii și nepoții noștri, pentru că aceste credite vor trebui rambursate. Ei le vor rambursa din salariile pe care le vor avea. Principala provocare pentru noi este să alegem trei, patru proiecte cu adevărat importante către care să alocăm toate resursele necesare și să le și finalizăm cât mai repede. Vorbim de autostrăzi prin toată țara. Ce ar fi dacă ne-am orienta doar pe trei legături rutiere, pe care să le și finalizăm”, a subliniat Radu Crăciun. 

Emisiunea „În fața ta” moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu poate fi urmărită de luni până joi la Digi24, începând cu ora 22:30.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  D-le Crăciun,

  Eu nu văd pe fața dvs. niciun semn că ați fi un om necinstit (dar nici expert nu-s!).

  Folosiți o terminologie ciudată, totuși. Orice american pursânge vă poate cita din Saint Ronnie „Greed Is Good” Wilson Reagan. L-a auzit o țară întreagă (a lui).

  Ce-i răspundeți ?

  Grăbiți-vă, d-le Crăciun! Ați depășit în lungime „Epoca de Aur”, în curând veți depăși întreagă „Perioadă Comunistă”.
  • Like 0
 • Eu sugerez o alta intrebare cam impertinenta. Doamnelor, domnisoarelor si domnilor ma refer la cei care le curge materia cenusie prin vene, ce asteptari mai aveti de la pacalicii politici inradacinati in nervurile societatii inca post-comuniste si nicidecum democratice ?... ci mai mult aserviti Jocului cine FACE primul, primul milion de prieteni cu bistari ! "Fericirea", ma refer la doamnele cu intelect se gaseste si in sticlute mici de esenta tare si in occident, singura problema fiind concurenta iar pentru tineri si domni, creativitatea, logica si munca peste program este foarte bine platita si de straini, ceea ce trebuie sa faceti, in ambele cauze, este sa aplicati standardelor si rigorilor civilizatiilor dezvoltate !
  P.s : Plecati fara grija,"miorita" este stapana doar pe izlazul propriu nu si pe cele straine !
  (ironie de desteptare)
  • Like 0
 • Plăcut și surprinzătoare apariția domnului Radu Crăciun. Nu a irosit nici un cuvânt având mare dreptate în ceea ce aspus. Pe cât de adevărată, pe atât dureroasă și de tristă remarca privind moștenirea pe care o lăsăm copiilor și nepoților noștri doar pentru că ne este lene să ne mișcăm ”hoitul” la protestele din stradă. Și totuși este inimaginabilă această situație chiar trăind-o acum, în acest moment.
  • Like 2
 • chiar merita vazuta emisiunea. raspunsurile domnului Craciun au fost echilibrate si pertinente.
  • Like 2


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult