Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Radu Crăciun, la Digi24, „În fața ta”: „Cu cât suntem mai lacomi astăzi, cu atât vor avea mai mult de plătit copiii și nepoții”

Radu Crăciun

(Foto captura video)

Lăcomia noastră ne îndatorează copiii şi nepoţii, spune Radu Crăciun, șef BCR Pensii, invitat joi seara la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24. 

„Cu cât suntem noi mai lacomi astăzi, cu atât vor avea mai mult de plătit în viitor copiii și nepoții noștri, pentru că aceste credite vor trebui rambursate. Ei le vor rambursa din salariile pe care le vor avea. Principala provocare pentru noi este să alegem trei, patru proiecte cu adevărat importante către care să alocăm toate resursele necesare și să le și finalizăm cât mai repede. Vorbim de autostrăzi prin toată țara. Ce ar fi dacă ne-am orienta doar pe trei legături rutiere, pe care să le și finalizăm”, a subliniat Radu Crăciun. 

Emisiunea „În fața ta” moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu poate fi urmărită de luni până joi la Digi24, începând cu ora 22:30.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  D-le Crăciun,

  Eu nu văd pe fața dvs. niciun semn că ați fi un om necinstit (dar nici expert nu-s!).

  Folosiți o terminologie ciudată, totuși. Orice american pursânge vă poate cita din Saint Ronnie „Greed Is Good” Wilson Reagan. L-a auzit o țară întreagă (a lui).

  Ce-i răspundeți ?

  Grăbiți-vă, d-le Crăciun! Ați depășit în lungime „Epoca de Aur”, în curând veți depăși întreagă „Perioadă Comunistă”.
  • Like 0
 • Eu sugerez o alta intrebare cam impertinenta. Doamnelor, domnisoarelor si domnilor ma refer la cei care le curge materia cenusie prin vene, ce asteptari mai aveti de la pacalicii politici inradacinati in nervurile societatii inca post-comuniste si nicidecum democratice ?... ci mai mult aserviti Jocului cine FACE primul, primul milion de prieteni cu bistari ! "Fericirea", ma refer la doamnele cu intelect se gaseste si in sticlute mici de esenta tare si in occident, singura problema fiind concurenta iar pentru tineri si domni, creativitatea, logica si munca peste program este foarte bine platita si de straini, ceea ce trebuie sa faceti, in ambele cauze, este sa aplicati standardelor si rigorilor civilizatiilor dezvoltate !
  P.s : Plecati fara grija,"miorita" este stapana doar pe izlazul propriu nu si pe cele straine !
  (ironie de desteptare)
  • Like 0
 • Plăcut și surprinzătoare apariția domnului Radu Crăciun. Nu a irosit nici un cuvânt având mare dreptate în ceea ce aspus. Pe cât de adevărată, pe atât dureroasă și de tristă remarca privind moștenirea pe care o lăsăm copiilor și nepoților noștri doar pentru că ne este lene să ne mișcăm ”hoitul” la protestele din stradă. Și totuși este inimaginabilă această situație chiar trăind-o acum, în acest moment.
  • Like 2
 • chiar merita vazuta emisiunea. raspunsurile domnului Craciun au fost echilibrate si pertinente.
  • Like 2


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult