Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Rareș Bogdan: Premierul va trebui să aibă câteva ministere - Justiția, Fondurile Europene, Ministerul Finanțelor și sigur Ministerul de Interne

Rares Bogdan

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat că viitorul premier trebuie să aibă câteva ministere fără de care nu poate implementa programul de guvernare și anume Justiţie, Fonduri Europene, Finanţe şi Interne, scrie G4Media.

„Nu am discutat despre ministere, cert este că premierul va trebui să aibă câteva ministere, pentru a implementa programul de guvernare: Justiția, Fondurile Europene, Ministerul Finanțelor și sigur Ministerul de Interne”, a spus Rareș Bogdan.

În opinia sa, PNL are un cuvânt greu de spus în desemnarea premierului și a miniștrilor din noul Executiv. 

„Coaliția este clară PNL, USR PLUS, UDMR. PMP nu intră în Parlament”, a mai spus Rareș Bogdan, care a precizat că „avem 244 deputați și senatori, plus 16 de la minorități, deci avem majoritate clară, peste 234 necesari”. Cât despre PSD, Bogdan spune că „este izolat pe scena politică și așa va rămâne 4 ani”.

În perioada următoare „cele 3 sau 4 programe de guvernare” vor fi armonizate. „Sper ca cei de la USR PLUS să ne accepte cât mai mult din programul nostru de reziliență”, a subliniat europarlamentarul, care estimează că este posibil să avem un nou guvern înainte de Crăciun.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Justitia, MAI si Fonduri EU trebuie sa ajunga la USR-PLUS, PNL sunt o sleahta de incapabili care nu vor reusi nimic, ba mai mult vor agrava aceste ministere. Dar ginditoru-mi zice ca nu va fi asa, din pacate pentru Romania.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult