Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Rată de infectare cu coronavirus sub 3% în București. Prefectul Capitalei: Restaurantele și sălile de spectacol ar putea fi redeschise luni

terasa Bucuresti - Foto: Robert Ghement / EPA / Profimedia

Foto: Robert Ghement / EPA / Profimedia

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că rata de infectare a scăzut în București sub 3%, astfel că restaurantele și sălile de spectacol ar putea fi redeschise începând de luni, dacă trendul se va menține. 

„2,98 este rata de infectare și vom aștepta 48 de ore să vedem dacă continuă trendul decendent. În maxim 48 de ore ne întrunim în Comitetul pentru Situații de Urgență să luăm măsura redeschiderii restaurantelor și sălilor de spectacol cu 30 la sută din capacitate. Sperăm să intre în vigoare de luni de la ora zero”, a declarat Alin Stoica pentru G4Media.ro.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • De aproape 1 an jumatate guvernul masluieste datele despre Covid la greu,dupa cum bate vintul politic si o dicteaza interesele politice.Trebuie sa fii timpit sa crezi vreo iota din manariile ordinare si ,falsurile grosolane promovate de guvern ca “ adevaruri stiintifice”.E motivul pentru care nu-i mai crede nici naiba in promovarea vaccinarii.
    • Like 0


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult