Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Rată de infectare cu coronavirus sub 3% în București. Prefectul Capitalei: Restaurantele și sălile de spectacol ar putea fi redeschise luni

terasa Bucuresti - Foto: Robert Ghement / EPA / Profimedia

Foto: Robert Ghement / EPA / Profimedia

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că rata de infectare a scăzut în București sub 3%, astfel că restaurantele și sălile de spectacol ar putea fi redeschise începând de luni, dacă trendul se va menține. 

„2,98 este rata de infectare și vom aștepta 48 de ore să vedem dacă continuă trendul decendent. În maxim 48 de ore ne întrunim în Comitetul pentru Situații de Urgență să luăm măsura redeschiderii restaurantelor și sălilor de spectacol cu 30 la sută din capacitate. Sperăm să intre în vigoare de luni de la ora zero”, a declarat Alin Stoica pentru G4Media.ro.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • De aproape 1 an jumatate guvernul masluieste datele despre Covid la greu,dupa cum bate vintul politic si o dicteaza interesele politice.Trebuie sa fii timpit sa crezi vreo iota din manariile ordinare si ,falsurile grosolane promovate de guvern ca “ adevaruri stiintifice”.E motivul pentru care nu-i mai crede nici naiba in promovarea vaccinarii.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult