Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Replica de la Iași a lui Iohannis pentru Dragnea: Aud că pesediștii vorbesc prostii despre Summit. Că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol! Eu reprezint interese străine de PSD!

Prezent sâmbătă la Iași, președintele Klaus Iohannis i-a dat o replică lui Liviu Dragnea, care, cu câteva ore înainte, la un miting electoral la Galați, spusese că șeful statului reprezintă „interese străine”, că este „o slugă” a „stăpânilor” lui din Occident și că la summitul de la Sibiu Iohannis ar fi „cerșit încă o sancține pentru România”.

„Aud că pesediştii vorbesc prostii despre summit”, a început Iohannis.

Citește și:

Incidente după mitingul PSD de la Galați. Protestatarii au blocat autocarele susținătorilor partidului. Jandarmii au făcut cordoane în jurul acestora

„La summitul de la Galați”, Dragnea le-a explicat pesediștilor cine protestează împotriva PSD: „o gașcă de bătăuși umblă după noi. Aseară, le-au găsit bâte la ei”.

„Iohannis reprezintă interese străine. Nasol. Hai să vedem puţin cum e cu interesele astea. Dacă vorbim de educaţie, interesul meu este ca românii să aibă o educaţie de calitate. Recunosc că eu reprezint interesul românilor care vor educaţie de calitate. Se aude că sunt români care vor autostradă. Şî eu vreau autostradă. Sunt români care vor spitale regionale…Educaţia, autostrăzile, spitalele nu sunt interesele străine... Corect ar fi fost să spună că Iohannis reprezintă interesele străine PSD”, a adăugat președintele care a conchis: „Actuala guvernare are de doi ani şi jumătate are alte priorităţi, alte interese decât românii”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Leider, muss ich sagen, Werner ist KEIN Rumaener...ar pupa-o pe Merkel si in/pe...obraji, daca l-ar baga in seama de plavan ce este!
    • Like 0
  • Dragnea este cel mai convenabil contracandidat al lui Iohanis. Impunitatea va dura pana in noiembrie. Dupa care maurul isi va fi facut datoria...Sau nu?
    • Like 0
  • Se aseamana din ce in ce mai mult cu discutiile dintre Firicel si Celentano. Cineva ar trebui sa renunte la jocul asta ridicol. 'Ba, esti prost?!'
    • Like 0


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult