Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Replica de la Iași a lui Iohannis pentru Dragnea: Aud că pesediștii vorbesc prostii despre Summit. Că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol! Eu reprezint interese străine de PSD!

Prezent sâmbătă la Iași, președintele Klaus Iohannis i-a dat o replică lui Liviu Dragnea, care, cu câteva ore înainte, la un miting electoral la Galați, spusese că șeful statului reprezintă „interese străine”, că este „o slugă” a „stăpânilor” lui din Occident și că la summitul de la Sibiu Iohannis ar fi „cerșit încă o sancține pentru România”.

„Aud că pesediştii vorbesc prostii despre summit”, a început Iohannis.

Citește și:

Incidente după mitingul PSD de la Galați. Protestatarii au blocat autocarele susținătorilor partidului. Jandarmii au făcut cordoane în jurul acestora

„La summitul de la Galați”, Dragnea le-a explicat pesediștilor cine protestează împotriva PSD: „o gașcă de bătăuși umblă după noi. Aseară, le-au găsit bâte la ei”.

„Iohannis reprezintă interese străine. Nasol. Hai să vedem puţin cum e cu interesele astea. Dacă vorbim de educaţie, interesul meu este ca românii să aibă o educaţie de calitate. Recunosc că eu reprezint interesul românilor care vor educaţie de calitate. Se aude că sunt români care vor autostradă. Şî eu vreau autostradă. Sunt români care vor spitale regionale…Educaţia, autostrăzile, spitalele nu sunt interesele străine... Corect ar fi fost să spună că Iohannis reprezintă interesele străine PSD”, a adăugat președintele care a conchis: „Actuala guvernare are de doi ani şi jumătate are alte priorităţi, alte interese decât românii”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Leider, muss ich sagen, Werner ist KEIN Rumaener...ar pupa-o pe Merkel si in/pe...obraji, daca l-ar baga in seama de plavan ce este!
    • Like 0
  • Dragnea este cel mai convenabil contracandidat al lui Iohanis. Impunitatea va dura pana in noiembrie. Dupa care maurul isi va fi facut datoria...Sau nu?
    • Like 0
  • Se aseamana din ce in ce mai mult cu discutiile dintre Firicel si Celentano. Cineva ar trebui sa renunte la jocul asta ridicol. 'Ba, esti prost?!'
    • Like 0


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult