Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Replica de la Iași a lui Iohannis pentru Dragnea: Aud că pesediștii vorbesc prostii despre Summit. Că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol! Eu reprezint interese străine de PSD!

Prezent sâmbătă la Iași, președintele Klaus Iohannis i-a dat o replică lui Liviu Dragnea, care, cu câteva ore înainte, la un miting electoral la Galați, spusese că șeful statului reprezintă „interese străine”, că este „o slugă” a „stăpânilor” lui din Occident și că la summitul de la Sibiu Iohannis ar fi „cerșit încă o sancține pentru România”.

„Aud că pesediştii vorbesc prostii despre summit”, a început Iohannis.

Citește și:

Incidente după mitingul PSD de la Galați. Protestatarii au blocat autocarele susținătorilor partidului. Jandarmii au făcut cordoane în jurul acestora

„La summitul de la Galați”, Dragnea le-a explicat pesediștilor cine protestează împotriva PSD: „o gașcă de bătăuși umblă după noi. Aseară, le-au găsit bâte la ei”.

„Iohannis reprezintă interese străine. Nasol. Hai să vedem puţin cum e cu interesele astea. Dacă vorbim de educaţie, interesul meu este ca românii să aibă o educaţie de calitate. Recunosc că eu reprezint interesul românilor care vor educaţie de calitate. Se aude că sunt români care vor autostradă. Şî eu vreau autostradă. Sunt români care vor spitale regionale…Educaţia, autostrăzile, spitalele nu sunt interesele străine... Corect ar fi fost să spună că Iohannis reprezintă interesele străine PSD”, a adăugat președintele care a conchis: „Actuala guvernare are de doi ani şi jumătate are alte priorităţi, alte interese decât românii”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Leider, muss ich sagen, Werner ist KEIN Rumaener...ar pupa-o pe Merkel si in/pe...obraji, daca l-ar baga in seama de plavan ce este!
    • Like 0
  • Dragnea este cel mai convenabil contracandidat al lui Iohanis. Impunitatea va dura pana in noiembrie. Dupa care maurul isi va fi facut datoria...Sau nu?
    • Like 0
  • Se aseamana din ce in ce mai mult cu discutiile dintre Firicel si Celentano. Cineva ar trebui sa renunte la jocul asta ridicol. 'Ba, esti prost?!'
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult