Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Replica de la Iași a lui Iohannis pentru Dragnea: Aud că pesediștii vorbesc prostii despre Summit. Că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol! Eu reprezint interese străine de PSD!

Prezent sâmbătă la Iași, președintele Klaus Iohannis i-a dat o replică lui Liviu Dragnea, care, cu câteva ore înainte, la un miting electoral la Galați, spusese că șeful statului reprezintă „interese străine”, că este „o slugă” a „stăpânilor” lui din Occident și că la summitul de la Sibiu Iohannis ar fi „cerșit încă o sancține pentru România”.

„Aud că pesediştii vorbesc prostii despre summit”, a început Iohannis.

Citește și:

Incidente după mitingul PSD de la Galați. Protestatarii au blocat autocarele susținătorilor partidului. Jandarmii au făcut cordoane în jurul acestora

„La summitul de la Galați”, Dragnea le-a explicat pesediștilor cine protestează împotriva PSD: „o gașcă de bătăuși umblă după noi. Aseară, le-au găsit bâte la ei”.

„Iohannis reprezintă interese străine. Nasol. Hai să vedem puţin cum e cu interesele astea. Dacă vorbim de educaţie, interesul meu este ca românii să aibă o educaţie de calitate. Recunosc că eu reprezint interesul românilor care vor educaţie de calitate. Se aude că sunt români care vor autostradă. Şî eu vreau autostradă. Sunt români care vor spitale regionale…Educaţia, autostrăzile, spitalele nu sunt interesele străine... Corect ar fi fost să spună că Iohannis reprezintă interesele străine PSD”, a adăugat președintele care a conchis: „Actuala guvernare are de doi ani şi jumătate are alte priorităţi, alte interese decât românii”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Leider, muss ich sagen, Werner ist KEIN Rumaener...ar pupa-o pe Merkel si in/pe...obraji, daca l-ar baga in seama de plavan ce este!
    • Like 0
  • Dragnea este cel mai convenabil contracandidat al lui Iohanis. Impunitatea va dura pana in noiembrie. Dupa care maurul isi va fi facut datoria...Sau nu?
    • Like 0
  • Se aseamana din ce in ce mai mult cu discutiile dintre Firicel si Celentano. Cineva ar trebui sa renunte la jocul asta ridicol. 'Ba, esti prost?!'
    • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult