Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Revolta lui Gheorghe Hagi. Marele fotbalist critică nepăsarea autorităților: Spitalul din Constanța ați văzut cum arată? S-a renovat vreo școală generală, un teatru? E posibil, după 30 de ani?

Gheorghe Hagi - captura

Antrenorul Gheorghe Hagi a criticat, într-o conferință de presă, nepăsarea autorităților despre care spune că în 30 de ani nu au renovat spitalul din Constanța, școli sau teatre.

„Spitalul din Constanța ați văzut cum arată? E posibil așa ceva după 30 de ani? După 30 de ani? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? 

S-a renovat vreo școală generală, un teatru? Păi și ce facem că asta are menirea să construiască următoarea generație: școala, artiștii și sportul. Și doctorii, că avem nevoie de doctori, spitale, școală că altfel ce ne facem? Că avem nevoie de ei. Și infrastructura.

Și tot stăm, tot stăm, ne certăm între noi, ăla zice de Gigel, eu de Ionel că-i alb, că-i negru, se bagă titluri din acelea pe care le faceți pentru a se vinde… Dar esența, scopul, care e? Ce ne dorim? Vrem să mergem, să facem ceva frumos, să creăm ceva puternic sau doar așa…”, a spus Gheorghe Hagi, potrivit unei înregistrări publicate pe Facebook de Constanta News.

Gheorghe Hagi a mărturisit, într-un interviu la Digi24, în aprilie 2018, că nu exclude posibilitatea de a candida. Hagi a spus atunci că încă nu știa exact pentru ce funcție, dacă la FRF sau în altă parte, dar a declarat că vrea să mai aștepte „patru-opt ani” până va lua o decizie, pentru că, „la un moment dat te saturi să fii antrenor”.

Citiți și: 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ada check icon
  "Fotbalul ne interesează și nu altceva"- nu asta spunea la europarlamentare ?
  La lovit grija de cum arata Constanta ?
  Cat e de fals !
  • Like 1
 • Dar parca el zicea ca ei au treaba cu fotbalul si nu cu votatul.. Acum ii pasa de spitale?
  • Like 0
 • mike mike check icon
  Pai guvernul ar fi recunoscator daca Hagi sau altcineva cu viziune ar baga bani si in spitale, infrastructura sau scoli. Viorica and Co. ar zice mersi din doua motive: guvernul nu mai are nici bani dupa ce i-a bagat in bugetari si nici viziune sau idei prea multe nu are. Asa ca, nu ne ramane decat sa clonam oameni precum Hagi sau Ciolos in toate domeniile si atunci vom putea intra si in randul lumii.
  • Like 0
 • Gheorghe Hagi ar trebui sa-si faca mea culpa mai intai, ca cetatean, pentru ca a desconsiderat PUBLIC votul, pana acum. Starea jalnica a Constantei se datoreaza si aceste pasivitati politice a populatiei, inclusiv in randul 'marilor jucatori'.
  • Like 1
 • Un om util, ar face treabă pe domeniul lui.
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult