Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open. „Marele Zid! Nimic nu trece de Simona Halep”

S. Halep

(Foto: Guliver/Getty Images)

Simona Halep a câștigat în fața sportivei cehe Karolina Pliskova cu 6-3, 6-2 și s-a calificat în semifinalele Australian Open. Este pentru prima dată când sportiva româncă ajunge în semifinale la turneul de tenis din Australia.

„Mă bucur mult să fiu în semifinale, pentru mine contează foarte mult. Mă bucur că am putut să evoluez pe această arenă minunată. Nu a fost cel mai bun start de meci, mi-am dat seama că trebuie să dau restart. Am servit bine astăzi, totul a mers conform planului pentru mine. Cred că sunt destul de solidă la retur, mă antrenez foarte mult să-mi fac adversara să se îndoiască, mi-am analizat foarte bine adversara. Am reușit să citesc serviciul ei", a spus Simona Halep imediat după meci, potrivit Digisport.ro.

„Marele Zid! Nimic nu trece de Simona Halep”, au scris organizatorii de la Australian Open.

În semifinale Simona Halep va juca cu Angelique Kerber, locul 16 WTA.

„Cu siguranță meciul cu Angelique Kerber va fi foarte diferit, trebuie să fiu calmă, să joc cum am făcut-o azi, să domin, să câștig punct după punct. Darren mă ajută foarte mult, mă ajută pe teren, să intru fericită pe teren. Îi mulțumesc, le mulțumesc și australienilor care au fost aici să mă sprijine”, a mai spus Halep.

Întrebată cum ajunge să citească serviciul adversarei, Simona a evitat un răspuns concret şi a avut o reacţia care a stârnit râsete în tribună: „Păi, cum să dezvălui aşa ceva? Nu pot să vă spun, poate se uită şi ele şi data viitoare or să ştie ce să facă", potrivit Digisport.ro.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult