Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Situația rămâne gravă: 413 cazuri noi de infecție cu coronavirus, după doar 6.655 de teste efectuate

Numărul cazurilor nou depistate de Covid-19 rămâne ridicat. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 413 cazuri noi de infecție cu coronavirus, după doar 6.655 de teste efectuate. Numărul de teste este foarte mic, reprezentând mai puțin de jumătate din cel al testelor de vineri, când a fost consemnat un număr record de îmbolnăviri - 698.

Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Până pe 13 iulie au fost confirmate 32.948 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.552 au fost externate, dintre care 21.692 de pacienți vindecați și 1.860 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.  

Până în prezent, 573 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

1.901 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, dintre care 17 doar în ultima zi. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult