Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Suporterii români au venit cu bannere anti-PSD la meciul România-Suedia

Protest Suedia

(Foto: Facebook Laura Ghibu Ventimiglia)

Suporterii români care au venit sâmbătă să încurajeze echipa României în meciul împotriva Suediei de pe „Friends Arena”, din Stockholm, au adus cu ei bannere pe care scria „Fără penali în funcții publice” sau „Deșteaptă-te, române... și ieși la vot pe 26 mai”, dar și un banner pe care un copil l-a desenat pe șeful PSD, Liviu Dragnea, lângă un polițist sub care scria OLAF. 

Potrivit unui suporter citat de realitatea.net, unele dintre bannere ar fi fost confiscate de poliția suedeză. 

Imagini surprinse pe „Friend Arena” arată românii ținând steagurile României și pe cel al UE, dar și pe unul dintre suporteri ridicând deasupra capului un banner pe care scrie „Without Offenders in Public Office”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Valentin check icon
    Chestia asta cu votul îmi place enorm! Votează orice, dar votează! Nu, nu vota orice. Votează partidul care are şase pe locul II. Logic. Altfel se risipesc voturile, ca data trecută.
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult