Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

ULTIMA ORĂ. Ponta îl forțează pe Tăriceanu să iasă de la guvernare

Victor Ponta -

Foto Inquam Photos Ovidiu Micsik

Liderul Pro România a venit cu precizări la scurt timp după ce președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat formarea unei alianțe politice cu partidul lui Victor Ponta

Președintele Pro România spune că încă nu a fost luată o decizie în ce privește un proiect comun între cele două formațiuni politice, dar adaugă că „am progresat foarte mult” în acestă direcție.

„Pe 22 Iulie am spus «daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun » !

Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii - dar am discutat si progresat! Când mai mulți oameni se așează la masă cu intenții bune - sunt șanse mai mari de succes!

Este o nevoie uriașă de schimbare a modului de guvernare a țării / un «RESET» total al administrației publice și al direcției economice! Trebuie să găsim solutii și oameni capabili să le aplice!

Noi Suntem ProRomânia - și tinem cu România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dar, daca observati, Ponta e "viu"! Ceea ce nu prea se vede la candidatii/liderii USR, PNL.
  • Like 0
 • Adica, ramai fara job si ai de la mine o sinecura? Si...pana cand aceasta sinecura? Si...cu ce pret pt. Romania? Nu cumva este doar o stratagema de gen stangist cum ne-au obisnuit 'jucatorii' de stanga din tara asta de farsori politici? Tariceanu: Dupa mintea mea sanatoasa ar trebui eliminat DEFINITIV din viata politica bolnava pe care o tot flutura mai muolt sau mai putin fosti si actuali 'tovarasi'.
  • Like 2
 • Ada check icon
  "A tunat si i-a adunat" -ce ti-e unul ce ti-e altul.
  Sa nu uitam cine a fost si Ponta .
  • Like 3
 • Dorin check icon
  Dar Beduinul cu foarte multe neveste în numele cui guvernează. Câți votanți are în spate.???
  • Like 2
  • @ Dorin
   Ada check icon
   Nevestele !
   • Like 2
  • @ Ada
   Dorin check icon
   Așa e.
   • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult