Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

ULTIMA ORĂ. Ponta îl forțează pe Tăriceanu să iasă de la guvernare

Victor Ponta -

Foto Inquam Photos Ovidiu Micsik

Liderul Pro România a venit cu precizări la scurt timp după ce președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat formarea unei alianțe politice cu partidul lui Victor Ponta

Președintele Pro România spune că încă nu a fost luată o decizie în ce privește un proiect comun între cele două formațiuni politice, dar adaugă că „am progresat foarte mult” în acestă direcție.

„Pe 22 Iulie am spus «daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun » !

Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii - dar am discutat si progresat! Când mai mulți oameni se așează la masă cu intenții bune - sunt șanse mai mari de succes!

Este o nevoie uriașă de schimbare a modului de guvernare a țării / un «RESET» total al administrației publice și al direcției economice! Trebuie să găsim solutii și oameni capabili să le aplice!

Noi Suntem ProRomânia - și tinem cu România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dar, daca observati, Ponta e "viu"! Ceea ce nu prea se vede la candidatii/liderii USR, PNL.
  • Like 0
 • Adica, ramai fara job si ai de la mine o sinecura? Si...pana cand aceasta sinecura? Si...cu ce pret pt. Romania? Nu cumva este doar o stratagema de gen stangist cum ne-au obisnuit 'jucatorii' de stanga din tara asta de farsori politici? Tariceanu: Dupa mintea mea sanatoasa ar trebui eliminat DEFINITIV din viata politica bolnava pe care o tot flutura mai muolt sau mai putin fosti si actuali 'tovarasi'.
  • Like 2
 • Ada check icon
  "A tunat si i-a adunat" -ce ti-e unul ce ti-e altul.
  Sa nu uitam cine a fost si Ponta .
  • Like 3
 • Dorin check icon
  Dar Beduinul cu foarte multe neveste în numele cui guvernează. Câți votanți are în spate.???
  • Like 2
  • @ Dorin
   Ada check icon
   Nevestele !
   • Like 2
  • @ Ada
   Dorin check icon
   Așa e.
   • Like 1


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult