Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

VIDEO. Senatorul Șerban Nicolae (PSD), către deputata Cosette Chichirău (USR), după ce aceasta l-a făcut „hoț” și „penal”: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită"

Schimb de replici incredibil în Parlament între senatorul PSD Șerban Nicolae și deputata USR Cosette Chichirău. În timp ce Chichirău îl filma pe senator în timpul dezbaterilor pe tema legilor justiției, adresându-i-se acestuia cu „penal” și „șofer al grupului infracțional”, Șerban Nicolae a jignit-o pe deputată: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită".


Cosette Chichirău: „Hoții sunt în fruntea Parlamentului. Asta e. Penalii....”

Șerban Nicolae: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită".

Chichirău: „Serios? Hai, mai spuneți. Ce lege votăm aici? Care sunt prevederile cele mai importante?”

Nicolae: „Dar dvs cine sunteți?”

Chichirău: „Eu sunt Cosette Chichirău, deputat USR de Iași, sunt aici ca să apăr justiția”.

Nicolae: „E bună leafa aia mărită de guvernul PSD."

Chichirău: „Da? Luați-o înapoi.”

Nicolae: „Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți?”

Chichirău: „Cele 700 de amendamente sunt muncă”.

Nicolae: „Unde sunt alea 700 de amendamente? Le-ați citit pe vreunul? Nu vă hliziți fasolea inutil la mine, întâi spălați-vă pe dinți, aveți între dinți mâncarea aia de deputat."

Chichirău: „Sunteți senator, ce căutați aici? Domnul Șerban Nicolae insultă poporul român și fură împreună cu grupul lui infracțional organizat”

Nicolae: „Eu nu am furat nimic, nu fiți nesimțită. Ia faceți o plângere penală. De ce nu căutați un coleg alfabetizat care să scrie o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos, nu mai râdeți, că e o imagine dezolantă."

Chichirău: „Cine râde? Dvs ați fost șofer.”

Nicolae: „Nu am fost niciodată șofer”. 

Chichirău: „Sunteți șofer la grupul infracțional organizat.”

Nicolae: „Dumneavoastră sunteți atât de proastă, incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că am fost șofer”.

Chichirău: „Avem poze”.

Nicolae: „Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceți sex anal. Acum ce să facem”.

Chichirău: Dvs aveți CV? Ce CV? Că distrugeți România?”

Înregistrarea video postată pe Facebook de Cosette Chichirău (de la minutul 41):

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Referitor la aceasta stire, am citit comentarile de pe site. Este ingrozitor cum am ajuns sa ne exprimam ! Oameni buni , haideti sa iesim din starea aceasta de agresivitate ! Am uitat sa avem rabdare unìi cu altii, sa fim demni si civilizati! Neamul acesta avea caracter candva!
  • Like 0
 • check icon
  De ce 'doamna' din USR nu a facut o plangere la DNA sau a initiat o motiune de cenzura - asa cum fisa postului ii cere ?

  Ca o taranca ordinara ea a ales sa tipe si inulte - astfel facandu-ne pe toti romanii de rusine, si dand prilej acestui probabil corupt sa para cum ca el este superior din punct de vedere moral si al educatiei.


  Rusine USR, nu pierdeti nici un prilej de a va face reclama in fata spargatorilor de seminte si celor cu IQ sub 60. Acesta este electoratul vostru tinta se pare.
  • Like 0
 • Mitocania si hotia sunt afisate fara jena si or fi unii care apreciaza. Nu prea sunt sanse ca oameni corecti si competenti sa-si doreasca sa intre in politica.; ar fi colegi cu lichele precum creature asta. Cum te lupti cu nesimtirea crasa? Si noi ce neam om fi ca ne lasam reprezentati de lepadaturi? Cel mai mare handicap al tarii asteia sunt politicienii care ne fac de ras cu ignoranta, aroganta si mojicia lor. Pana nu gasim o cale sa facem curatenie nu avem sanse.
  • Like 0
  • @ Carmen Atitoaei
   check icon
   Nisimtirea asta crasa aduce salarii de mii de euro lunar.
   • Like 1
  • @
   Asa e. Ii si platim din greu sa-si bata joc de noi.
   • Like 0
 • Unde se vede cu ce oameni de rahat avem de votat, aleși pe ”listele” criminale ale partidelor ce alcătuiesc o clasă politică mizerabilă, penală, de la stânga la dreapta... Hombres y Mujeres y viceversa, cum mai spuneam, suntem fără ieșire din oala asta de lături umane. Peste tot dai de interlopi și, mai trist este că, totul (aici incluzând și apariția acestei clase politice hrăpărețe, care s-a insinuat în viața bietei Românii parcă pe veci) s-a făcut cu largul concurs al Uniunii Europene și SUA. Da, corupția acestei clase politice s-a născut și continuă prin atitudinea permisivă și chiar complice a UE și SUA...
  • Like 1
  • @ Corneliu Constantin Nicolae Caloian
   Anon check icon
   Si totusi coruptie aveam si inainte sa intram in UE. Putem totusi sa ne asumam responsabilitatea pentru propriile greseli?
   • Like 1
 • Paul check icon
  Dl. senator nicolae are toate caracteristicile unui porc... Care e stirea? Imi pare rau de dna. deputat ca l-a indurat pe guitator cat l-a indurat, dar daca stai sa vorbesti cu porcii, auzi grohaituri. In imensa lui intelepciune poprul roman nu discuta cu porcul ci il pregateste pentru taiat.
  • Like 2
  • @ Paul
   Fara suparare, insa consider comentariul dumneavoastra ca fiind ofensator ... pentru porci. Singura caracteristica ce ar fi oarecum asemanatoare intre entitatea mentionata si porci este putoarea. In rest, are nevoie sa mai evolueze destul de mult pana a se ridica la nivelul porcilor. Parerea mea.
   • Like 2
  • @ Paul
   check icon
   Si ultimul corupt, si ultimul criminal, are dreptul sa fie tratat cu respectul pe care orice fiinta umana il are. Are dreptul sa fie judecat de un tribunal si nu acuzat pe nedrept.

   Nebuna asta de la USR insulta un om sub pretextul ca el distruge tara. De acord ca probabil este un corupt, insa aceasta femeie primeste mii de euro salarii ca sa voteze legi nu ca sa insulte.
   • Like 0
  • @ Iron Spike
   Paul check icon
   Nu ma supăr, și credeți-ma ca și eu știu sa apreciez un porc la protap. După cum vedeți însă sunt suficienți badarani chiar și pe aici care apreciază porcul in societate, ca deh cine se aseamănă se place.
   • Like 1


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult