Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

VIDEO. Senatorul Șerban Nicolae (PSD), către deputata Cosette Chichirău (USR), după ce aceasta l-a făcut „hoț” și „penal”: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită"

Schimb de replici incredibil în Parlament între senatorul PSD Șerban Nicolae și deputata USR Cosette Chichirău. În timp ce Chichirău îl filma pe senator în timpul dezbaterilor pe tema legilor justiției, adresându-i-se acestuia cu „penal” și „șofer al grupului infracțional”, Șerban Nicolae a jignit-o pe deputată: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită".


Cosette Chichirău: „Hoții sunt în fruntea Parlamentului. Asta e. Penalii....”

Șerban Nicolae: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită".

Chichirău: „Serios? Hai, mai spuneți. Ce lege votăm aici? Care sunt prevederile cele mai importante?”

Nicolae: „Dar dvs cine sunteți?”

Chichirău: „Eu sunt Cosette Chichirău, deputat USR de Iași, sunt aici ca să apăr justiția”.

Nicolae: „E bună leafa aia mărită de guvernul PSD."

Chichirău: „Da? Luați-o înapoi.”

Nicolae: „Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți?”

Chichirău: „Cele 700 de amendamente sunt muncă”.

Nicolae: „Unde sunt alea 700 de amendamente? Le-ați citit pe vreunul? Nu vă hliziți fasolea inutil la mine, întâi spălați-vă pe dinți, aveți între dinți mâncarea aia de deputat."

Chichirău: „Sunteți senator, ce căutați aici? Domnul Șerban Nicolae insultă poporul român și fură împreună cu grupul lui infracțional organizat”

Nicolae: „Eu nu am furat nimic, nu fiți nesimțită. Ia faceți o plângere penală. De ce nu căutați un coleg alfabetizat care să scrie o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos, nu mai râdeți, că e o imagine dezolantă."

Chichirău: „Cine râde? Dvs ați fost șofer.”

Nicolae: „Nu am fost niciodată șofer”. 

Chichirău: „Sunteți șofer la grupul infracțional organizat.”

Nicolae: „Dumneavoastră sunteți atât de proastă, incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că am fost șofer”.

Chichirău: „Avem poze”.

Nicolae: „Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceți sex anal. Acum ce să facem”.

Chichirău: Dvs aveți CV? Ce CV? Că distrugeți România?”

Înregistrarea video postată pe Facebook de Cosette Chichirău (de la minutul 41):

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Referitor la aceasta stire, am citit comentarile de pe site. Este ingrozitor cum am ajuns sa ne exprimam ! Oameni buni , haideti sa iesim din starea aceasta de agresivitate ! Am uitat sa avem rabdare unìi cu altii, sa fim demni si civilizati! Neamul acesta avea caracter candva!
  • Like 0
 • De ce 'doamna' din USR nu a facut o plangere la DNA sau a initiat o motiune de cenzura - asa cum fisa postului ii cere ?

  Ca o taranca ordinara ea a ales sa tipe si inulte - astfel facandu-ne pe toti romanii de rusine, si dand prilej acestui probabil corupt sa para cum ca el este superior din punct de vedere moral si al educatiei.


  Rusine USR, nu pierdeti nici un prilej de a va face reclama in fata spargatorilor de seminte si celor cu IQ sub 60. Acesta este electoratul vostru tinta se pare.
  • Like 0
 • Mitocania si hotia sunt afisate fara jena si or fi unii care apreciaza. Nu prea sunt sanse ca oameni corecti si competenti sa-si doreasca sa intre in politica.; ar fi colegi cu lichele precum creature asta. Cum te lupti cu nesimtirea crasa? Si noi ce neam om fi ca ne lasam reprezentati de lepadaturi? Cel mai mare handicap al tarii asteia sunt politicienii care ne fac de ras cu ignoranta, aroganta si mojicia lor. Pana nu gasim o cale sa facem curatenie nu avem sanse.
  • Like 0
  • @ Carmen Atitoaei
   Nisimtirea asta crasa aduce salarii de mii de euro lunar.
   • Like 1
  • @ Liviu Dazdrasmygda Lagshmivara
   Asa e. Ii si platim din greu sa-si bata joc de noi.
   • Like 0
 • Unde se vede cu ce oameni de rahat avem de votat, aleși pe ”listele” criminale ale partidelor ce alcătuiesc o clasă politică mizerabilă, penală, de la stânga la dreapta... Hombres y Mujeres y viceversa, cum mai spuneam, suntem fără ieșire din oala asta de lături umane. Peste tot dai de interlopi și, mai trist este că, totul (aici incluzând și apariția acestei clase politice hrăpărețe, care s-a insinuat în viața bietei Românii parcă pe veci) s-a făcut cu largul concurs al Uniunii Europene și SUA. Da, corupția acestei clase politice s-a născut și continuă prin atitudinea permisivă și chiar complice a UE și SUA...
  • Like 1
  • @ Corneliu Constantin Nicolae Caloian
   Anon check icon
   Si totusi coruptie aveam si inainte sa intram in UE. Putem totusi sa ne asumam responsabilitatea pentru propriile greseli?
   • Like 1
 • Paul check icon
  Dl. senator nicolae are toate caracteristicile unui porc... Care e stirea? Imi pare rau de dna. deputat ca l-a indurat pe guitator cat l-a indurat, dar daca stai sa vorbesti cu porcii, auzi grohaituri. In imensa lui intelepciune poprul roman nu discuta cu porcul ci il pregateste pentru taiat.
  • Like 2
  • @ Paul
   Fara suparare, insa consider comentariul dumneavoastra ca fiind ofensator ... pentru porci. Singura caracteristica ce ar fi oarecum asemanatoare intre entitatea mentionata si porci este putoarea. In rest, are nevoie sa mai evolueze destul de mult pana a se ridica la nivelul porcilor. Parerea mea.
   • Like 2
  • @ Paul
   Si ultimul corupt, si ultimul criminal, are dreptul sa fie tratat cu respectul pe care orice fiinta umana il are. Are dreptul sa fie judecat de un tribunal si nu acuzat pe nedrept.

   Nebuna asta de la USR insulta un om sub pretextul ca el distruge tara. De acord ca probabil este un corupt, insa aceasta femeie primeste mii de euro salarii ca sa voteze legi nu ca sa insulte.
   • Like 0
  • @ Iron Spike
   Paul check icon
   Nu ma supăr, și credeți-ma ca și eu știu sa apreciez un porc la protap. După cum vedeți însă sunt suficienți badarani chiar și pe aici care apreciază porcul in societate, ca deh cine se aseamănă se place.
   • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult