Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Vodafone lansează serviciul de streaming 4GTV+ și anunță un parteneriat cu Netflix

Vodafone România a lansat vineri serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ și a anunțat un parteneriat cu Netflix, cea mai mare rețea the televiziune prin internet. 

86% dintre utilizatorii de smartphone-uri din România urmăresc cel puțin un video pe săptămână, penetrarea smartphone-urilor a ajuns la 63%, iar 53% din traficul din rețeaua 4G+ provine din consumul de video online, a arătat Ravinder Takkar, CEO Vodafone România.

Potrivit acestuia, utilizatorii Vodafone petrec, cumulat, 28 de milioane de ore pe lună în rețelele de socializare, 23 de milioane de ore făcând browsing și 21 de milioane de ore urmărind clipuri video. În curând, estimează el, orele petrecute urmărind videouri le vor depăși pe cele de web browsing. 

Anunțul lansării noului serviciu a fost făcut la conferința de social media și tehnologie Webstock, organizată la București. 

Prin 4GTV+, clienții vor avea acces la canale TV din România și din străinătate, atât de știri cât și de divertisment, la 36 de milioane de melodii furnizate prin Zonga și la producții oferite de parteneri precum Disney Channel, Disney Junior și Disney Channel On Demand. De asemenea, compania a anunțat un parteneriat cu Netflix care include o ofertă exclusivă pentru clienții Vodafone.

„Utilizatorii 4GTV+ pot să urmărească emisiuni difuzate live de canalele TV, dar și să pună pauză și să le urmărească mai târziu de la momentul la care le-au întrerupt, precum și să deruleze de la început, cu ajutorul funcției „Repornire și derulare înapoi”. De asemenea, folosind funcția „Catch-up”, utilizatorii pot viziona emisiuni pe care nu le-au putut urmări live, opțiune valabilă timp de 72 de ore de la momentul difuzării lor. În plus, clienții beneficiază de experiența multi-ecran, care le permite să transfere conținutul disponibil prin 4GTV+ către ecranul TV și, în paralel, să își folosească telefonul pentru apeluri sau orice alte acțiuni fără a întrerupe vizionarea. Utilizatorii mai beneficiază și de continuitatea sesiunii de vizionare, opțiune prin care pot întrerupe vizionarea și apoi relua oricând exact de la momentul întreruperii.”, se arată într-un comunicat al Vodafone. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Eco-creatorii de energie

Mă bucur să descopăr astfel de inițiative care ne dovedesc încă o dată că educația și formarea cetățenilor de mâine este un efort comun al familiei, al școlii, al ONG-urilor și al companiilor private responsabile. Semințele plantate acum ne vor arăta probabil peste 10-20 de ani dacă țara asta va fi mai bună și mai curată.

Citește mai mult

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult