Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Washington Post - „România: aplauze pentru Simona Halep, huiduieli pentru primarul Bucureștiului”

Presa internațională a scris despre primirea făcută de român Simonei Halep, dar și despre huiduielile la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea. „Romania: Cheers for Simona Halep, jeers for Bucharest mayor”, titrează Washington Post, preluând o știre Associated Press.

„În jur de 20.000 de persoane au venit pentru a o aplauda pe Simona Halep pentru că a devenit prima jucătoare din România care a câştigat un titlu de Grand Slam după decenii. Fanii s-au strâns luni seară pe marea Arenă Naţională pentru a a o vedea pe Halep arătându-și trofeul. Dar când pe scenă a apărut primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, aplauzele s-au tranformat în huiduieli. Firea a reacţionat mai târziu afirmând că grupări civice asociate miliardarului ungaro-american George au conspirat pentru a „compromite evenimentul””, a scris AP. Știrea a fost preluată ulterior de publicații precum New York Times, Daily Mail sau San Francisco Chronicle.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ooo, tanti Firea s-a facut de cacao si pe plan international? Nasol :D
    • Like 0
  • check icon
    Ce scuze putea găsi o limitată psd-istă de doi lei? Nu dispune nici măcar de imaginația minimă a unui bebeu pt. a mai schimba placa cu Soroș.Mare noroc au tipul ăsta de pseudopoliticieni că țara geme de prostimea care îi votează .
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult