Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Washington Post - „România: aplauze pentru Simona Halep, huiduieli pentru primarul Bucureștiului”

Presa internațională a scris despre primirea făcută de român Simonei Halep, dar și despre huiduielile la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea. „Romania: Cheers for Simona Halep, jeers for Bucharest mayor”, titrează Washington Post, preluând o știre Associated Press.

„În jur de 20.000 de persoane au venit pentru a o aplauda pe Simona Halep pentru că a devenit prima jucătoare din România care a câştigat un titlu de Grand Slam după decenii. Fanii s-au strâns luni seară pe marea Arenă Naţională pentru a a o vedea pe Halep arătându-și trofeul. Dar când pe scenă a apărut primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, aplauzele s-au tranformat în huiduieli. Firea a reacţionat mai târziu afirmând că grupări civice asociate miliardarului ungaro-american George au conspirat pentru a „compromite evenimentul””, a scris AP. Știrea a fost preluată ulterior de publicații precum New York Times, Daily Mail sau San Francisco Chronicle.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ooo, tanti Firea s-a facut de cacao si pe plan international? Nasol :D
    • Like 0
  • check icon
    Ce scuze putea găsi o limitată psd-istă de doi lei? Nu dispune nici măcar de imaginația minimă a unui bebeu pt. a mai schimba placa cu Soroș.Mare noroc au tipul ăsta de pseudopoliticieni că țara geme de prostimea care îi votează .
    • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult