Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Washington Post - „România: aplauze pentru Simona Halep, huiduieli pentru primarul Bucureștiului”

Presa internațională a scris despre primirea făcută de român Simonei Halep, dar și despre huiduielile la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea. „Romania: Cheers for Simona Halep, jeers for Bucharest mayor”, titrează Washington Post, preluând o știre Associated Press.

„În jur de 20.000 de persoane au venit pentru a o aplauda pe Simona Halep pentru că a devenit prima jucătoare din România care a câştigat un titlu de Grand Slam după decenii. Fanii s-au strâns luni seară pe marea Arenă Naţională pentru a a o vedea pe Halep arătându-și trofeul. Dar când pe scenă a apărut primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, aplauzele s-au tranformat în huiduieli. Firea a reacţionat mai târziu afirmând că grupări civice asociate miliardarului ungaro-american George au conspirat pentru a „compromite evenimentul””, a scris AP. Știrea a fost preluată ulterior de publicații precum New York Times, Daily Mail sau San Francisco Chronicle.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ooo, tanti Firea s-a facut de cacao si pe plan international? Nasol :D
    • Like 0
  • check icon
    Ce scuze putea găsi o limitată psd-istă de doi lei? Nu dispune nici măcar de imaginația minimă a unui bebeu pt. a mai schimba placa cu Soroș.Mare noroc au tipul ăsta de pseudopoliticieni că țara geme de prostimea care îi votează .
    • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult