Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

„Colectiv - negru pe alb”, versiunea patronilor clubului, la 5 ani de la incendiu. Interviu-documentar cu foștii administratori ai Colectiv

colectiv-

Foștii administratori ai Clubului Colectiv - Costin Mincu, Alin Anastasescu şi Cătălin Gancea - vorbesc în interviul documentar „Colectiv - negru pe alb” despre modul în care funcționa clubul Colectiv și cauzele care au dus la producerea incendiului din octombrie 2015.

„Acest interviu este plecat din nevoia de a lămuri întrebările apărute în legătură cu funcționarea nelegală și neconformă a clubului. Noi, administratorii clubului Colectiv, vă rugăm să considerați acest interviu ca fiind un drept la replică pentru acuzele care ni s-au adus în spațiul public în cei aproape 5 ani de la tragedie”, se arată în documentar.

Potrivit foștilor administratori ai clubului, în cei doi ani cât a funcționat Colectiv, mai multe instituții au controlat clubul, printre care Primăria Sector 4, Poliția Locală și I.S.U. 

„La 30 octombrie 2015 clubul funcționa legal în baza autorizației și avizului de funcționare emise de statul român, prin Primăria Sector 4”, susțin patronii Colectiv în interviul-documentar.

Filmarea de pe Vimeo are o durată de o oră și 21 de minute și poate fi urmărită mai jos:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Excelent!
    • Like 0
  • Delia MC Delia MC check icon
    Tot respectul pentru munca dvs, dar cu filmul de o oră și jumătate m-ați pierdut. Redactați-le în formă scrisă, ori film în formă scurtată, esențialul, să nu ia mai mult de un sfert de oră, e deja mult și atât. Sincer, nu-i timp și dacă ar fi, am prefera să vedem un film bun, să mai uităm de covid și alte chestii apăsătoare. Ce ziceți, se poate?
    • Like 2


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult