Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

„Colectiv - negru pe alb”, versiunea patronilor clubului, la 5 ani de la incendiu. Interviu-documentar cu foștii administratori ai Colectiv

colectiv-

Foștii administratori ai Clubului Colectiv - Costin Mincu, Alin Anastasescu şi Cătălin Gancea - vorbesc în interviul documentar „Colectiv - negru pe alb” despre modul în care funcționa clubul Colectiv și cauzele care au dus la producerea incendiului din octombrie 2015.

„Acest interviu este plecat din nevoia de a lămuri întrebările apărute în legătură cu funcționarea nelegală și neconformă a clubului. Noi, administratorii clubului Colectiv, vă rugăm să considerați acest interviu ca fiind un drept la replică pentru acuzele care ni s-au adus în spațiul public în cei aproape 5 ani de la tragedie”, se arată în documentar.

Potrivit foștilor administratori ai clubului, în cei doi ani cât a funcționat Colectiv, mai multe instituții au controlat clubul, printre care Primăria Sector 4, Poliția Locală și I.S.U. 

„La 30 octombrie 2015 clubul funcționa legal în baza autorizației și avizului de funcționare emise de statul român, prin Primăria Sector 4”, susțin patronii Colectiv în interviul-documentar.

Filmarea de pe Vimeo are o durată de o oră și 21 de minute și poate fi urmărită mai jos:

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Excelent!
    • Like 0
  • Delia MC Delia MC check icon
    Tot respectul pentru munca dvs, dar cu filmul de o oră și jumătate m-ați pierdut. Redactați-le în formă scrisă, ori film în formă scurtată, esențialul, să nu ia mai mult de un sfert de oră, e deja mult și atât. Sincer, nu-i timp și dacă ar fi, am prefera să vedem un film bun, să mai uităm de covid și alte chestii apăsătoare. Ce ziceți, se poate?
    • Like 2


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult