Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

„E război, nu vă dați voi seama, idioților! Acum două zile a murit tata de Covid și voi protestați?” Bărbat huiduit, după ce a strigat către oamenii ce protestau împotriva restricțiilor

Barbat la fereastra

Foto digi24

Un bărbat din Constanța care a ieșit pe fereastra locuinței sale în timp ce coloana de manifestanți trecea prin cartierul său a fost huiduit, marți seara, de protestatari după ce acesta le-a reproșat că ies în stradă. Tânărul le-a strigat oamenilor că tatăl său a murit de Covid, în urmă cu două zile.

„Să intrați la sectie la ATI la Boli infecțioase să vedeți ce înseamnă oameni cu Covid acolo. Nu mai protestați așa! E război, nu vă dați voi seama, idioților! Li se dau de toate să îi facă bine.

A murit tata acum două zile de Covid! Acum două zile a murit tata de Covid și voi protestați? Să vă fie rușine! Oamenii ăia, la Infecțioase, acolo, se luptă pentru voi. Și voi? Sunteți niște idioți. Să n-ajungeți acolo!", a strigat bărbatul de la geamul locuinței, către protestatari.

În București și mai multe orașe sute de persoane au protestat, pentru a treia seară la rând, împotriva restrictiilor decise de autorități în pandemia de Covid. În București, sute de persoane au plecat mai întâi în marș de la Piața Universității către clădirea Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Sănătății. Când au ajuns în Piața Victoriei erau deja peste 1.000 de persoane, potrivit Digi24, iar ulterior coloana de manifestanți a plecat către Palatul Cotroceni.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • antonia check icon
  Asta chiar contine scene care va pot afecta emotional...asa cum se vede ca este acel om care si-a pierdut tatal recent..
  Cat de insensibili pot fi acei oameni care nu sunt impresionati de suferință lui ?
  Mai sunt oamenii oameni sau sunt doar animale ?
  • Like 4
  • @ antonia
   Dorin check icon
   Păi ăia nu sunt oameni ,ci animale nesimțite.
   • Like 5


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult