Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

„În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela!” Miltarii din Galați i-au adus flori asistentei de la boli infecțioase, căreia vecinii i-au aruncat cu clor pe ușă

militari Galati - foto captura

foto captura Facebook

O asistentă din Galați, care lucrează la Spitalul de Boli infecțioase, a scris pe Facebook că vecinii din blocul unde locuiește i-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului. 

„Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului... Mi-au trimis poliția acasă... M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase”, a scris Mihaela pe contul rețelei de socializare.

În numele vecinilor Mihaelei, militarii de la Batalionul 284 Tancuri/ Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor” i-au cerut scuze asistentei, pe care au așteptat-o în fața blocului la finalul turei, au întâmpinat-o cu aplauze și flori și i-au mulțumit pentru tot ce face, se arată într-o postare a Ministerului Apărării Naționale.

Postarea de pe contul de Facebook al Ministerului Apărării: 

„În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! 

Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că... vii acasă la finalul turei.

Mihaela este asistentă medicală în Galați, la Spitalul Boli Infecțioase. Ieri a postat pe facebook acest text:

"Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului... Mi-au trimis poliția acasă... M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase."

Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionul 284 Tancuri/ Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe.

Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!

Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Ăștia sunt țăranii industrializați cu forța de comunism sau urmașii lor, dezrădăcinați social și mental și cultură zero.
    • Like 0
  • Ramai siderat cand afli ca exista si astfel de concetateni cu retard major, ca de empatie ce sa mai discutam. Si este plina tara de ei. Tot ei sunt cei ce se plimba ca orbetii - cand ar trebui sa stea acasa, care probabil gandesc ca au toate drepturile din lume si nicio obligatie.
    Imi pare rau pentru Mihaela, o admir si ii felicit pe militari pentru ceea ce au facut. Macar in parte sa compenseze IMBECILITATEA acelor vecini, precum si a celor din magazinul din care a fost scoasa.
    • Like 2


Îți recomandăm

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult

Cluj Napoca.

Persoanele care au în derulare credite cu dobândă variabilă, majorată ca urmare a creșterii indicilor de referință în funcție de care se calculează aceasta, ar putea avea parte de o perioadă în care ratele să nu mai crească atât de puternic, începând din a doua jumătate a anului. Foto: Andras Ferencz

Citește mai mult