Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

„Nu joacă banii pe teren”. Ce sentiment frumos când ești subevaluat și demonstrezi tuturor că ești mai bun decât credeau!

Echipa Romaniei

Foto: Patrick Scheiber / imago sportfotodienst / Profimedia

Ce sentiment frumos când ești subevaluat și demonstrezi tuturor că ești mai bun decât credeau. Lotul de fotbal al României este cel mai slab evaluat, comparativ cu toate celelalte echipe participante, doar 92 milioane euro (singurul lot evaluat sub pragul de 100 milioane euro). De 5 ori sub media echipelor participante, de 16 ori sub Anglia sau de 9 ori sub Țările de Jos). Opinia unora … mereu am spus în toate analizele mele că jucătorul român este subevaluat, iar fotbalul românesc are potențial mare de creștere. (sursa)

Nu joacă banii pe teren. Determinarea, încrederea, ambiția, perseverența, unitatea și spiritul de echipă pot recupera decalaje financiare enorme. Când valoarea individuală adunată este mult sub valoarea demonstrată prin rezultate a întregului lot, atunci înseamnă că ai o echipă. Împreună atacăm. Împreună ne apărăm. 


Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Mihai check icon
    Sistemul bate individul dar problema este ca nu prea avem un sistem peste cele din alte tari. Nici Olanda nu a jucat stralucit dar au un sistem in spate iar diferenta o vom vedea destul de curand.
    • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult